Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom elengedni magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elengedni magam szex közben mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom támogat és azt mondja nem vagyok csúnya. De egyszerűen én mégis annak érzem magam, kövér vagyok kicsit a párom pedig vékony ő elfogad engem de én nem tudom önmagam emiatt a szexuális életünk sem tökéletes nem tudok elmenni sem. :( Mit tegyek szerintetek?

20l

2020. szept. 7. 21:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy megelégedve a testeddel és ez a szexuális életedre is kihat, akkor miért nem teszel azért hogy fogyjál?
2020. szept. 7. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás, ne erőltesd élvezd ami történik. Az orgazmus meg mint pillangó a réten, ha kézzel-lábbal hadonászva kergeted akkor elreppen, ha megállsz és gyönyörködsz benne akkor előbb-utóbb a te virágodra is odaszáll.

Ne görcsölj annyit, élvezzétek az együttléteket, van akiknél 10. vagy 50. együttlétre van meg a megfelelő összhang és tudja magát megfelelően elengedni. Nincs ennek szabványa.

2020. szept. 7. 21:18
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

tapasztalatból mondom, hogy az ilyen husis lányokkal baromira nagy gond van!

hiába szexi gyönyörű a teste számomra, mégis ez a mérhetetlen önbizalom hiány tönkreteszi az egészet

ideje lenne megszeretned magadat! a testedet, nem mindenkinek a vékony lányok jönnek be, fogadd el ezt is!

állj a tükör elé, nézz bele és mond ki hangosan, hogy "szexi gyönyörű husis lány vagyok" vagy mondhatsz magadra csúnyábbakat is ha az izgat esetleg

a lényeg, hogy ideje lenne elfogadnod magadat, vagy ha annyira zavar, akkor változtatni

F

2020. szept. 7. 21:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Igyál.
2020. szept. 7. 21:43
 5/13 anonim ***** válasza:
NEked nem a testeddel van baj hanem csak a fejedbe.
2020. szept. 7. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:

pia alkalmanként

máskor pszichiáter :szorongásoldó

vagy antidepresszáns gyógyszer

Önbizalomhiány mindenre kihat, változtass.

2020. szept. 7. 22:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Es kozben a baratodnak meg lehet, hogy kulon tetszik, hogy ducibb vagy.
2020. szept. 8. 01:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Tetszik neki hogy duci vagyok, amúgy próbálok tenni érte hónaptól elkezdek diétázni.
2020. szept. 8. 05:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Holnaptól*
2020. szept. 8. 05:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Miért holnaptól és nem mától? Egyébként meg felejtsd el a diétát... a legnagyobb marhaság, amit csak csinálni lehet. Nyilván egészségesen kellene táplálkozni, de ez nem jelenti azt, hogy ne egyél...

Emellett pedig edzeni kellene, nem diétázni. Leginkább úszni, futni, bicajozni. Viszont mindent fokozatosan kezdj el csinálni. Az első nap ne akarj 5km-t futni, csak mondjuk 500 métert az első 1 hónapban, mondjuk heti 3-szor, majd a 2. hónaptól kezdve 1km-t és nyugodtan lehet 500méterenként emelni. Viszont 3-5km-nél többet nem érdemes futnod.

Ha ez megy és már rutinná vált, akkor meg lesz az alap állóképességed a saját testsúlyos gyakorlatokhoz, amik egy kicsit formálni fogják az izomzatod még a futásnál is jobban. ;)

2020. szept. 8. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!