Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a melegeknél nincsen általában olyan tartós kapcsolat, mint a heterók között?
- Kevés a meleg a heterokhoz képest. Akiket melegnek számolnak sokan, azok közül sokan biszexuálisok, akik sokszor hetero kapcsolatban élnek, sokszor csaponganak.
- A melegek nagyon válogatósak, nagy elvárással állnak a másikhoz.
- Sokan nem akarnak kapcsolatot, pasik lévén egyikről a másikra ugranak, és mivel nincs a társadalmi megkötő erő (az asszony-gyerek háromszög), így ezt meg is tehetik könnyebben.
- A melegség még mindig nem elfogadott (annyira, minthogy a nőknek szavazati joguk van, vagy a feketék elfogadottsága - ezek pár évtizede vagy egy évszázada még problémás kérdések voltak, nézzük ma hol tart már a helyzet) eléggé, emiatt sokan küzdenek mentális problémákkal, görcsökkel, megfelelési kényszerrel, ami az emberi kapcsolatokra is rámegy.
Meleg és jelenleg magányos férfiként azt látom magam körül,hogy a hetero kapcsolatok nagyon nagy része kényszer miatt van egyben. Hitelek,lakhatási problémák,gyerek,lustaság a változtatásra,szeretők stb...Tegnap egy bevásárlóközpontban voltam ,több üzletben is jártam. Lehet,hogy mivel egyedül vagyok jobban feltűnik de a párban levők nem valami boldog és kiegyensúlyozott összképet mutattak. Úgy is lehetne fogalmazni, hogy a "langyos kakiszag" áthatotta az egész plázát.
Melegeknél is van bőven ilyen, ráadásul sok közöttük a kötődési problémás,komplexusos,akik szintén nem szeretetből vannak együtt.Két exem is ilyen, a jelenlegi "párjával".
Ugyan nem jó egyedül, de néha azt mondom,hogy megnyugtató.Egyike vagyok azoknak,akik semmilyen alkalmi szexet nem akarnak.
Ismeretlen is tisztellek benneteket azért,mert így tudtok egy kapcsolathoz viszonyulni kedves 4-es !
Mert a ferfiak 99%-a csak dugni akar
Hetero kapcsolatba meg a no valamilyen szinten viszafogja a ferfit
#6 Ne általánosíts! Gimis haverom felesége a szülés után lejárt terembe edzeni, mert őneki sem tetszett, amit a tükörben lát. A vége az lett, hogy a 23 éves csaj viszonyt folytatott az 55 éves edzőjével hónapokig, majd amikor a gyerekük 3 éves lett elutaztak Görögországba, aholis a férj kapott egy videósorozatot a felesége dugványozásairól. Jó nyaralás volt az tuti.
Ennyi erővel akkor én is általánosíthatom, hogy minden nő félredug.
Jó, hogy van ilyen a meleg kapcsolatokban is. :)
Azért van a melegeknél is aki régóta kapcsolatban van ugyan azzal a személyel.
Nekem is van kapcsolatom.
Itt van olyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!