Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hagyta már,hogy megkötözzék anális szexnél?
Figyelt kérdés
Durva volt,vagy jó volt?Mit éreztetek közben passzívok?Próbáltatok ellenkezni,élvezte a partneretek?2024. márc. 7. 12:32
1/18 anonim válasza:
Még nem, de ami késik, nem múlik
2/18 anonim válasza:
Passzív vagyok.
Egyszer ellenkeztem, utána többet nem.
3/18 anonim válasza:
Pinád nőt, hogy domina a kulcsszó?
Dom
4/18 anonim válasza:
A sub cafkám férjét egyszer megkötöztük mert nézni szerette volna ahogy a feleségét dugom. Azzal a feltétellel mentem bele, hogy mindkettőjüket seggbe tolom egymás előtt, bónuszként a végén az arcára spricceltem. A ribi élvezte végig pedig keményen kapta és fájt is néha neki, a pasi vinnyogott de nagyon. Sajnos többet nem vállalta, inkább nem nézte többet ahogy a nőt dugom... :D
6/18 anonim válasza:
Volt, hogy nem volt választásom. Akkor nem élveztem, de ha megbeszélt lett volna tetszett volna
7/18 Jani Belucci válasza:
Csináltam ilyet párommal, korábbi partnerekkel. Volt hogy a szemem vagy a szám is be volt kötve, és kénye kedve szerint használt az aktív. Párommal néha láncot teszünk a nyakamra, és annál fogva szopat, hiába ellenkezek. Durva, de jó élmény így kiszolgáltatva lenni.
8/18 anonim válasza:
Idegennek nem engedném. Persze ha megerőszakol, akkor nincs választásom.
9/18 anonim válasza:
Egy aktív kellene akivel meglehetne élni :)
10/18 anonim válasza:
9: Kölcsönös szimpátia esetén miért ne. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!