Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fajdalmas az elso analis szex?
Figyelt kérdés
Sziasztok lehetseges hogy kiprobalnam valakivel, elkezdett izgatni a dolog milyen az elso? Nagyon faj? 22/f2024. febr. 7. 16:57
1/13 anonim válasza:
Biztos nem kellemes.
Bár van aki élvezi ha kicsit fáj a passzívnak.
Mindenesetre ne egy nagyfarkúval kezdj
2/13 anonim válasza:
Ez engem is érdekel...
Bár én még nem találtam partnert hozzá de ha úgy alakul akoor mire számítsak?
3/13 anonim válasza:
Ha odafigyel rád, és türelmes akkor nem fáj. Nekem ilyen volt.
4/13 anonim válasza:
Nem fájdalmas, nekem 21centissel volt az első
6/13 anonim válasza:
Nekem nem volt fájdalmas, nagyon jó partner vette el a szüzességem.
7/13 anonim válasza:
Nekem nem fájt az első, pedig nem is kicsi volt a szerszám, amivel dolgom volt. Viszont a srác iszonyat türelmes volt. Ja és használjatok sok síkosítót! :)
8/13 anonim válasza:
Hát ez engem is érdekelne ha esetleg valaki vevő lenne rá..😉
9/13 anonim válasza:
Mikor először nyúltam fel magamnak, az is fura volt, s azért egy ujj sokkal kisebb mint az átlag pénisz. De ha a partner figyelmes és óvatos, nem fáj, max kicsit kellemetlen, míg megszokod
10/13 anonim válasza:
Nekem az 1. kicsit fájt, de nagyon élvezetes volt. El is élveztem szárazon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!