Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha a kisfiús srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
Személy szerint nekem fel sem tűnt, viszont a hetero haverom mondta, hogy azok akik közül válogatok, hiába 18 évesek múltak, nagyon kisfiús kinézetűek.2024. márc. 1. 21:44
21/27 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok aktívként, bár még soha nem dugtam meg egyet sem, pedig nagyon jó lenne.
22/27 anonim válasza:
#21 Tinderezz, Romeozz és lesz jó srác.
23/27 anonim válasza:
Menj Azsiaba ott a 30 evesek is 15-nek néznek ki
Vagy Thaifoldon
24/27 anonim válasza:
Én is kölyökképű passzív srácot szeretnék, 170-180 cm közötti magasat. Írhattok.
25/27 anonim válasza:
Csípem a fiatalos passzív sràcokat.
26/27 anonim válasza:
Aki szerint ez baj, remélem azóta feldolgozta, hogy a már nem létező kérdező nem kiskorú, hanem annak látszó pasikat kedvelt.
22évesen is ki lehet nézni mondjuk 16évesnek. Különösen hogy a kérdező 27éves korában tűnt 20évesnek... D
27/27 anonim válasza:
Dehogy baj. Rengeteg fiatal 18 év alatti srác írogat nekem tinderen, akár romeon, hogy szeretne valami jót, szóval ha fiatalabb srácot keresel, majd találsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!