Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejövök ennek a srácnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök ennek a srácnak vajon? Érdemes nekem is nyitni felé?

Figyelt kérdés

Facebook történetemre írt, hogy nagyon csinos vagyok. Ha beszélünk messengeren mindig szívekkel reagál, ha találkozunk a ruhám dicséri... olyan nehezen hiszem el, hogy esetleg tetszem neki. Ő nagyon jóképű, sikeres, kedves és nagyon népszerű a melegek körében. Én kevésbé vagyok ilyen, visszahúzódó,félénk és van rajtam 4-5 kg felesleg is.

Segítettem neki néhány ügyet elintézni jogi kérdésekben ingyen.

Sokat gonolok rá, csak nehéz hinnem benne, esetleg kedvel

márc. 1. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Erre nehéz így bármit is mondani. Karakterizaljunk kicsit: Ő valami celeb lenne, vagy csak hetkoznapi ember, aki sokaknak bejon? Az fixen tudható, melyik csapatban jatszik? Eloelete milyen, fuckboy vagy visszafogott? Milyen korosztaly?

Így hátha tudunk mar valamit tanacsolni :D

márc. 1. 20:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Inkább az a fajta srác, aki nagyon sok embernek bejön,nem celeb. Jóképű, menő cuccokban jár, sokat utazik, nagyon kedves személyisége van és elképesztően vonzó.... szerintem fix,hogy meleg. Nem mondanám visszafogottnak de azt sem, hogy fuckboy.

Nincsenek képei másik sráccal social mediaban.

Mindenkivel kedves a munkájából adódoan is... lehet, hogy én látok bele dolgokat...többet privátban. Köszi :)

márc. 1. 20:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, én 31 vagyok Ő 25
márc. 1. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok: a "munka kapcsolaton" kívül van köztetek más kontakt is? Keres csak úgy simán is, spanolosan?

Én is 31 vagyok, úgyhogy kb. egy életszakaszban lehetünk, így ezen eszmefuttas alapján irok. A kezdetleges válaszom: egy próbát megér, ha megpróbálsz vele valami nem szakmai progit is szervezni. Igazából a mondás is úgy tartja, hogy félelem nélkül nem születik bátorság. Inkabb a korkülönbség lehet necces, mivel 30 felett már kezd az ember egy komolyabb életszakaszban élni, jövőt építeni, míg ez egy 25 evesnel lehet hogy nincs nagyon tervbe. Amennyiben meg csak szxre akarod, mondom, egy sanszot megér.

márc. 1. 21:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, keres. Egyik nap rám írt,,hogy nagyon tetszik az egyik kép, amit kitettem magamról, utána írt, hogy szebbé tettem az estéjét...

Az a helyzet, hogy érzelmileg kezdett el vonzani... jövő hét után megyek hozzá... addig is rengeteget gondolok rá.

Köszi a választ egyébként!

márc. 1. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincsmit.

Na jó, azért ez eléggé komoly szöveg tőle, simán megér egy lövést ismerkedni, sok sikert a következő találkozóhoz.

márc. 1. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Holtig tartó kapcsolatot ne várj.
márc. 2. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp számolj be a fejleményekről ;)

Adj egy esélyt, ne támassz túl nagy elvárásokat, hanem őszintén merülj el a jelenben és éld meg a pillanatot. Én élnék a lehetőséggel. Főleg, ha vonzódnék hozzá.

márc. 2. 21:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon célozgatott rá, hogy hívjam el randira... legközelebb el is fogom hívni.

Még mindig nehezen hiszem el.... 😊

márc. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!