Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyi esély van arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van arra, hogy bejövök az egyik albán pék srácnak? 21F

Figyelt kérdés

Másfél éve nyílt ez a pékség.

Már az első alkalommal, amikor bementem, megtetszett a srác, tényleg nagyon jóképű. Eleinte elég unott volt amikor kiszolgált, sőt több ismerősöm is panaszkodott, hogy lehetnének kedvesebbek abban a pékségben.

Aztán egy idő után feltűnt, hogy az indokoltnál kedvesebb kezdett lenni velem: még csak belépek az üzletbe, már egyből köszön, akkor is ha éppen mást szolgál ki, mindig mosolyog, kezembe adja a pékárut. Többször volt olyan is, hogy többen voltunk vevők, egy alkalmazott csaj szolgált ki, ő meg kijött hátulról, rám köszönt és visszament (nem az összes vevőnek, hanem kimondottan nekem szólt oda, hogy szia). Az utóbbi néhány alkalommal pedig már kis beszélgetéseket is kezdeményez az időjárásról, szép napot kíván stb.

Bevallom, tényleg többet járok a pékségbe, amióta ott van, de merész gondolatnak tűnik, hogy esetleg bejövök neki.

Szerintetek miért lehet ez? Nem nagyon ismerem az albán kultúrát, nem tudom, hogy az ő viselkedésüknél mi számít normálisnak.

2021. dec. 15. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mosolyog, beszélgetni akar, akkor vagy bejössz neki vagy rád akar sózni még több kenyeret. Beszélgess vele, próbálj meg flörtölni.
2021. dec. 15. 20:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Lehet buta kérdés, de az albánok hogy állnak a melegekkel? Eredetileg muszlim ország volt. Tudom, nem sok közük van már hozzá azoknak, akik itt élnek, de nem lehet valami hátsó szándék a dologban?

Ha magyar lenne, akkor biztosra venném, hogy tetszem neki, de náluk nem tudom hogy megy ez.

2021. dec. 15. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
6%

Mondd neki hogy:

Përshëndetje jeni homoseksual?

2021. dec. 15. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
5%
Lehet a vesédet akarja…….
2021. dec. 15. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól,mert albán,lehet meleg hiszen ugye ez nem kialakul.
2021. dec. 15. 21:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Próbálom elengedni a sztereotípiákat (hiszen én is gyakran áldozata vagyok ezeknek melegként), de sok jót még nem hallottam az albánokról...
2021. dec. 15. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze más kultúrák ,más szokások,de megenni nem fog. Lehet jó ember és kedves. Egy próbát megér
2021. dec. 15. 21:35
 8/10 A kérdező kommentje:

És hogyan mutassam ki az érdeklődésemet?

Mégiscsak egy pékségről van szó. Nincs túl sok lehetőség flörtölni, főleg hogy többnyire más vevők is vannak bent.

2021. dec. 15. 21:45
 9/10 everlight ***** válasza:
100%
Én üzlet vezetőként sokat beszéltem emberekkel,volt már hogy nők szexuális utalásokat tettek nekem,(pedig nem vagyok túl szép) Nem ördögtől való dolog,ha tetszik,hajts rá max nemet mond.
2021. dec. 15. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Ja, max kapsz egy bagettet a seggedbe🤪
2021. dec. 17. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!