Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire kevés domináns bi vagy meleg csávó?
Le lehet pontozni, de ez nem csak a bi/meleg sracoknál van így.
Esetek többségében aki switch-nek állítja magát az igazából az egoja miatt nem vallja be hogy sub és csak ilyen mű dom jellegű dolgokat imitál. Igaz ez nőre férfira egyiránt. Ráadásul Dom-ok közt is van baj rendesen
A biszexek koreben gondolom azert mert otthon (mivel sok foglalt) vagy ugy altalaban nokkel dominansabbak, igy a sub enjuket ferfiakkal elik ki. Bar ott is van olyan, aki novel is csak latszat domináns, amugy meg az asszony hordja a nadragot.
Melegeknél nem tudom miert van igy, valoszinu jobban szeretik a passziv oldalt es igy subok is, vagy switchek
Szerintem úgy alapból a férfiak (hetero/biszex/meleg) egyre kevésbé dominánsak. A "mérgező férfiasság" kihalófélben van.
A nők meg egyre dominánsabbak, ki merem mondani, ha fizikailag is olyan erősek lennenek, mint mi a nők átvennék ilyen értelemben a "hatalmat".
Erre mondják az öregek, hogy mi a fasz történik most...
#4 az az igazság hiába a nagy öregek ez már náluk is elkezdődött. Nem akarok bántani senkit sem de ez már akkor jelen volt amikor ők neveltek egy generációt. Sőt ha nagyon bele megyünk az a felnövő generáció kitől látott példát ki volt előtte miben nőtt fel. Persze ez aztán szépen halmozódik generációról generációra.Lehet itt a nagy öregeknek itt kijelenteni mi a fasz történik itt.
De a pontos megfogalmazás az lenne,hogy gyerekek ezt elbasztuk bocsi, és beismerni a tévedést. Csak egyszerűbb kifelé mutogatni és mást okolni,mint bevallani a dolgokat.
A másik probléma erre ahogy észrevenni igazából a nők többségének erre egyszerűen nincs is igénye. Így ezek a kapcsolatok nem hosszú távúak sajnos.
Mert szinte mindenkinek az a vágya ezen a területen hogy használják.
Legalább is nekem ez a tapasztalatom. Én inkább dom vagyok (bi). Fiú sub partner rengeteg lenne. Nő is csak ott lassabb a kapcsolodás folyamata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!