Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírok domináns aktív lenni, hacsak 175centi vagyok?
Figyelt kérdés
Eddig csak passzív voltam, unalmas már szeretnék irányítani már. Csak elég alacsony vagyok
23F
2024. febr. 18. 13:35
1/7 anonim válasza:
Hát a 175 minden csak alacsony nem, mondom a 165 centimmel.
2/7 anonim válasza:
én 173 vagyok, de amúgy meg szerintem ha valaki sub, akkor úgy is engedelmeskedik, ha valamivel magasabb nálad.
3/7 Jani Belucci válasza:
Ha nem tudsz ledominálni egy nálad magasabb passzívat, akkor nem vagy elég domináns.
4/7 anonim válasza:
Kérdésedben ott a válasz!
Nem vagy elég domináns, hisz még a magasság is megzavar.
Passzív párom 198cm, én 183cm
6/7 anonim válasza:
Ha megvan benned, akkor siman, nem a magasság teszi.
A masik kerdes hogy lenne e erekciod, sok passzivnak nem all fel, amikor o lenne "felul".
7/7 Lacás1976 válasza:
168 cm vagyok sok palit mehdugtam némelyiket dominánsan. Ez a magasság para csak a nőknél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!