Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e ilyen?
Megismertem egy srácot, egy ideje összejárogatunk, azt tapasztaltam, hogy neki sosem elég. Én uni-aktív, ő passzív. Tegnap egész nap csak kényeztettük egymást, 7-szer ment ő el, én 3-szor. Nem volt neki elég! A harmadik menet után kipurcantam, bevetettem dildót, szopást, farokgyűrűt, minden létező porcikáját izgattam, de ez sem volt neki elég.
A nimfománia ennyire beteges? Reggel felkeltünk, én nagyon fáradtan, már a lábam közt matat és állítgatja.
Beszélni nem lehet nagyon vele, hogy picit nyugodjon le. Erőszakosan kiharcolja magának a szexet, már számomra sem izgató, hogy letépi a pólómat, egyszer igen, vadít, de többször és többször csinálja így. Holott nem is várja már ki, hogy levadásszam, én érzem levadászva magam. Mit csináljak?
A szex az jó, de nem ilyen mennyiségben és betegesen
Ahogy az 1-es mondta, leléptetni.
Nem lesz nyugtod tőle...
Ha a kapcsolat elején vagytok
Ez normális, főképp ha neki nem volt jó ideje senkije.
Le kell vele fixálni a menyi esik neked jól, nagyon jól tetted hogy megdildóztad.
Mindez neki nem elég, fel kell tenni a kérdést mi hiányzik az életéből amivel így akar kompenzálni,ezen gondolkozzon el.
Van hogy ez beválik tapasztalatom szerint, van hogy megy tovább a falánkság nem gondolkodik el akkor megcsalás a vége.
2 hónapja ismerjük egymást. Konkrétan csak szexelünk.
Én 26, ő 34. Nem kimondottan érzelmi kapcsolat, inkább szexért találkozunk egymással.
A mai meleg kultúra két szép példányáról olvashattunk uraim.
Egyik a másik gatyájában élne, a másik itt panaszkodik,de azért szépen hempereg a másikkal.
Congratulation . Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!