Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik-e ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e ilyen?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, egy ideje összejárogatunk, azt tapasztaltam, hogy neki sosem elég. Én uni-aktív, ő passzív. Tegnap egész nap csak kényeztettük egymást, 7-szer ment ő el, én 3-szor. Nem volt neki elég! A harmadik menet után kipurcantam, bevetettem dildót, szopást, farokgyűrűt, minden létező porcikáját izgattam, de ez sem volt neki elég.

A nimfománia ennyire beteges? Reggel felkeltünk, én nagyon fáradtan, már a lábam közt matat és állítgatja.

Beszélni nem lehet nagyon vele, hogy picit nyugodjon le. Erőszakosan kiharcolja magának a szexet, már számomra sem izgató, hogy letépi a pólómat, egyszer igen, vadít, de többször és többször csinálja így. Holott nem is várja már ki, hogy levadásszam, én érzem levadászva magam. Mit csináljak?

A szex az jó, de nem ilyen mennyiségben és betegesen

2022. ápr. 19. 12:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Minél előbb megszabadulni ilyenektől. Őt meg pszichológushoz kéne küldeni.
2022. ápr. 19. 12:22
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy az 1-es mondta, leléptetni.

Nem lesz nyugtod tőle...

2022. ápr. 19. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Korotok?
2022. ápr. 19. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kapcsolat elején vagytok

Ez normális, főképp ha neki nem volt jó ideje senkije.

Le kell vele fixálni a menyi esik neked jól, nagyon jól tetted hogy megdildóztad.

Mindez neki nem elég, fel kell tenni a kérdést mi hiányzik az életéből amivel így akar kompenzálni,ezen gondolkozzon el.

Van hogy ez beválik tapasztalatom szerint, van hogy megy tovább a falánkság nem gondolkodik el akkor megcsalás a vége.

2022. ápr. 19. 13:07
 5/12 A kérdező kommentje:

2 hónapja ismerjük egymást. Konkrétan csak szexelünk.

Én 26, ő 34. Nem kimondottan érzelmi kapcsolat, inkább szexért találkozunk egymással.

2022. ápr. 19. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Csillagom, néma gyereknek az anyja hallja a szavát? Beszéld meg vele, állítsd le ültesd le, csinálj kettő kávét, üljetek le egymással szemben és ha elkezdene tapogatózni rúgd tökön :D De viccet félretéve, remélem megtudjátok oldani, és jó szórakozást egymáshoz ;)
2022. ápr. 19. 14:01
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

A mai meleg kultúra két szép példányáról olvashattunk uraim.

Egyik a másik gatyájában élne, a másik itt panaszkodik,de azért szépen hempereg a másikkal.

Congratulation . Pont.

2022. ápr. 20. 04:50
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Küldd át hozzám! :)
2022. ápr. 20. 15:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Odáig fajult, hogy ki kellett hívnom a rendőrséget. Tegnap hajnali 2-kor bevert 1 üveg Martinit és rászívott egy jointot, megkergült, de annyira, hogy le akart szúrni. Drogozott, de nekem nem tűnt fel, nem láttam arra utaló jeleket, pl alufóliák, zacsik, stb., se a szemét, semmi nem tűnt fel. Éltem már drogossal együtt, kiraktam őt is, viszont ez totálisan megbénított mentálisan
2022. ápr. 25. 23:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Szóval mindenkinek javaslom, hogy kérdezzen rá nyugodtan, hogy szokott-e drogozni az eljövendő partnere, nem kell erőszakosnak lenni, csak ha ilyeneket vesztek észre azonnal dobjátok ki a picsába, mert pillanatok alatt rommá teszi az életeteket
2022. ápr. 25. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!