Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e ilyen?
Megismertem egy srácot, egy ideje összejárogatunk, azt tapasztaltam, hogy neki sosem elég. Én uni-aktív, ő passzív. Tegnap egész nap csak kényeztettük egymást, 7-szer ment ő el, én 3-szor. Nem volt neki elég! A harmadik menet után kipurcantam, bevetettem dildót, szopást, farokgyűrűt, minden létező porcikáját izgattam, de ez sem volt neki elég.
A nimfománia ennyire beteges? Reggel felkeltünk, én nagyon fáradtan, már a lábam közt matat és állítgatja.
Beszélni nem lehet nagyon vele, hogy picit nyugodjon le. Erőszakosan kiharcolja magának a szexet, már számomra sem izgató, hogy letépi a pólómat, egyszer igen, vadít, de többször és többször csinálja így. Holott nem is várja már ki, hogy levadásszam, én érzem levadászva magam. Mit csináljak?
A szex az jó, de nem ilyen mennyiségben és betegesen
Jó hogy volt erőd lépni és radikálisan.Máshogy nem tudtad volna kitenni az életedből.
Most már arra kell vigyázni,hogy nehogy visszajárjon,zsaroljon,fenyegetőzzön. Vigyázz magadra, és kívánom, legyen egy normális barátod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!