Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt?

Figyelt kérdés
Szuz vagyok es kivancsi lennek ra hogy milyen amikor beteszik eloszor
2024. febr. 29. 23:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd' össze szartam magam. De utána könyörögtem, hogy újra. :)
2024. márc. 1. 02:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Először fájt egy kicsit de utána nagyon élveztem
2024. márc. 1. 04:50
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Először picit fájt,amíg egy bizonyos ponton át nem megy,ez a mai napig megvan,viszont utána már,amikor bent van,iszonyú jó érzés.
2024. márc. 1. 05:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én elég nehezen tágulok. Az elején (az "első" jó néhány) alkalomnál nem volt igazán kellemes, igaz, a partner sem volt túl figyelmes, inkább csak magával törődött. Vele nem is voltam sokat.

Egy idő után, mikor már szereztem be análtágítót, majd műdákót is, egész megszoktam, kitágultam, és könnyen ment. (Persze a rendszeres használat alatt).

A későbbi partnerekkel is mindig az lett (ez van jelenleg is), hogy az elején még óvatosan kell betenni, esetleg kicsit ki is kell még húznia, de 1-2 perccel azután, hogy rendesen bement, jöhet a "rohamozás". :) Akkor már kifejezetten azt szeretem, ha keményen dugnak, sőt, basznak! Iszonyúan élvezem. :)

2024. márc. 1. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4# Most is kell használnod az eszközöket előtte?
2024. márc. 1. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas igaz én nem is akartam csak kénytelen voltam hagyni
2024. márc. 1. 11:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szüzességem elvesztése sem fájt, kifejezetten élveztem ahogy megdugott a partnerem.
2024. márc. 1. 13:39
 8/10 Meleg3 válasza:
100%
Nekem jó amikor dugnak.
2024. márc. 1. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
Legjobb érzés a világon.
2024. márc. 2. 05:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Irtózatosan jó érzés.

Én hason feküdtem, ahogyan azóta mindig.

Mikor behatol, lelankad, elzsibbad a farkam, érzem, hogy teljesen alá rendelődök egy kemény valódi pénisznek. Általában be is pisilek. A végén magam alá élvezek, úgy hogy a kezeim a párnám alatt vannak. Nem ér a fütyköshöz senki. Kicsit elkábulok az orgazmustol, de azt általában érzem, hogy bennem élvez el az aktív vagy a testemre veri az isteni nektárt. Jobb érzés mikor bennem megy el, akkor bónusz érzés, hogy érzem a pénisze lüktetését

28/F passzív

2024. márc. 8. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!