Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy fiúhoz aki tetszik?
Bejön egy meleg srác, aki történetesen az osztálytársam volt, de a középiskola vége óta megszakadt a kapcsolat köztünk. Pár hónapja bejelöltem Facebookon 8 év után, rámírt, azóta kisebb kihagyásokkal beszélgetünk. Általában a közös hobbinkról, de finoman tettem neki utalást arra, hogy jól néz ki, csak nevetett. Sajnos fogalmam sincs, hogy én bejövök-e neki, csak sejtésem van: anno egy buliban random elkérte a pulcsimat, amit csak egy hónap múlva kaptam vissza. Akkor még ő sem tudhatta, hogy biszex vagyok, ráadásul túlságosan berúgtunk így nem történt semmi. Nemrég írta, hogy visszaköltözött a városba ahol élek.
Fogalmam sincs mitévő legyek, hívjam el valami közös programra kettesben, és előbb-utóbb majd leesik neki a dolog, vagy mondjam el neki konkrétan, hogy szeretem? Esetleg írjam neki, hogy láttam fent Romeon?
Én elhívnám találkozóra. Mondjuk kajálni, inni valamit stb.
Aztán ha már egy ideje élőben is társalogtok, akkor úgy is érezni fogod, hogy érdemes-e felhozni a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!