Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok meleg küzdhet testképzavarral, ezért is jár kondiba?

Akkor kilógok a sorból,mert nem járok edzeni és nem is fogok.És egyetlen exem sem volt izmos,nem kedvelem ezt a testalkatot.
Egy jó kiadós erdei túra,jó levegőn az jöhet bármikor :)Ha nem egyedül, az még jobb lenne :)
De ettől független tiszteletben tartom,ki minek hódol,edzés stb. Nem ez dönti el egy ember értékét,legalábbis nem ennek kellene...

Értem. De azért csak van akkor valami :)
Jó akkor lemenni a kondiba?

9:
Örömmel olvastam, amit írtál és legyetek boldogak :)
Én akkor is kirándulok,túrázom, ha egyedül kell mennem - márpedig hat éve ez van -,de mindig jól érzem magam,jól tudok gondolkodni közben és a levegő, a táj, a gyaloglás megfiatalít :)
Sosem hagytam,hogy a magány legyűrjön,sosem fog! Edzőterem szerepét nálam ez tölti be : soha dohányzás,soha alkohol,soha drog.Rengeteg mozgás terepen,ahol a lábam is edződik,beton és gépek nélkül.
Jóval fittebben tart ez az életmód és az,hogy tudok nevetni,még magamon is.Optimizmus és humor - mindig nagy támaszom volt az évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!