Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy jobban kötődjön hozzám?
Én egy nagyon érzelmes, aktív 23 éves fiú vagyok, a párom 18 éves. Valóban, nem vagyunk olyan hosszú ideje együtt (4 honapja) neki ez az első kapcsolata, és többször elmondta, hogy hülyeség az, amit gondolok (miszerint ő annyira nem szeret, mint én őt.) Feladtam a korábbi életemet, hogy oda költözzek hozzá, ahol nem csak 2en élünk, és azt érzem, hogy annyira kicsit sem fog kötődni hozzám, mint én hozzá. Sőt, a szavaival élve, én túlságosan ragaszkodok hozzá, ami nem fedi teljesen a valóságot, de rajta semmi ragaszkodást nem veszek észre, szoktam neki mondani, hogy meg se hatná, ha szakítanánk. Amire azt szokta mondani hogy, annyira nem mint téged, de igen, meghatná. És ugyanilyen “negatív” beszélgetés, ha a külön költözést hozom fel, (persze minimum 1 éves kapcsolat után) arra is azt mondja, hogy nem akar ideje korán össze költözni.
A kérdésem konkrétan az, hogy mit javasoltok, mit tudok tenni, hogy elérjem, hogy jobban ragaszkodjon hozzám?
Belucci ismét precízen leírta a tutit.
Nem vagyok fiatal, most párom sincs,de a másik megyébe futnék az elől,aki így "kötődne " hozzám.
Sajnálom a 18 éves barátodat.
Szerintem is tul tapados vagy es bizonytalan.
18 eves, szinte gyerek. Elso kapcsolata vagy, meg lesz neki sok, legyunk realisak. Egyebkent meg, akit hosszabb lancra engednek, jobban ragaszkodik, mint az, akire ra akarnak telepedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!