Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmasnak tartjátok ezt a mérhetetlenűl nagy
homofóbiát ,ami Magyarországon van?
Figyelt kérdés
Ha már egy kicsit szinesebb ruhában vagyok illetve más félében ,akkor már egyből le homoznak.Közben nem is vagyok az!
Tapasztalatot,véleményt,hozzáállást szivesen fogadok a témában.
Én meleg vagyok és csak simán nem értem, miért. Gondolom olyan lehet, mint nálam a magasságiszony. Biztos meg van ennek is a miértje. De a homófóbiát az elitélő társadalom is táplálja szerintem. Nem láttam olyat, hogy azt kezelni próbálnák, inkább magát a homoszexualitást kezelnék, mint betegség, pedig a haladóbb társadalmakban már tudják, hogy nem az. De van egy másik véglet, amivel szintén nem értek egyet, az pedig a pride, ami inkább provokatív megnyilvánulás és nem vezet elgodáshoz.Erősíti a sztereotípiákat emberekben, akik eddig sem voltak elfogadóak. Egyénként én azok közé tartozom, aki átlagosan öltözik.
2024. febr. 19. 18:40
3/58 anonim válasza:
*Elfogadáshoz, bocsánat. :)
2024. febr. 19. 18:41
4/58 anonim válasza:
Meleg vagyok,s igen lehetne itthon mèg javítani a helyzeten,de èn a pàrommal 7 èv utàn idèn költöztem vissza Berlinből..Itthon lehet leszólnak,megnèznek..Ott megölnek..Hàla a Willkommenskulturnak..
2024. febr. 19. 19:08
5/58 A kérdező kommentje:
5-es
Pedig elvileg németország az liberális,engedékeny,elfogadó stb.
Furcsa ezt hallani ,hogy ott megölnek.
Mondjuk nem értem ,hogy a homoszexualitás ,hogy van összefüggésben a Willkommenskulturral.
Vagy a megölést magára a bevándórlásotokra érted?
Jelentése: A Willkommenskultur német kifejezés, melynek szó szerinti jelentése „az üdvözlés kultúrája”, avagy az a hozzáállás, miszerint a bevándorlók befogadását elősegítő módon kell viselkedni.
A wikipédia ezt írja róla.
2024. febr. 19. 19:35
6/58 anonim válasza:
Kedves kèrdező!Nem mondtam hogy nem liberális az orszàg vagy nem elfogadò..Sajnos túlsàgosan is…Pont egy olyan arab rèteget fogadtak be milliò szàmra akik zsigerből utàljàk a melegeket..A nèmet kormány jòval liberàlisabb mint a magyar,ezerszer..De a bevàndorlók a nagyobb városokban veszèlyesebbek mint itthon a cigànyok..2* is megvertek minket kint,utàna lett elèg..Programozòk vagyunk,tudunk nèmet cègeknek dolgozni,csak lakni nem akarunk Nèmetországban..Nyílvàn vidèken màs lehet a helyzet de mi nagyvàrosiak vagyunk:-)
2024. febr. 19. 19:38
7/58 anonim válasza:
A Willkomenskultur az a politikai termèk amit 2015 òta a liberàlis pàrtok kèpviselnek Nèmetorszàgban..Az se baj ha olyan arab országból èrkezel ahol a melegeket megkövezik,tèged szeretettel fogadnak…
2024. febr. 19. 19:39
8/58 A kérdező kommentje:
7-es
Oké mostm már ez így tiszta :)
2024. febr. 19. 19:45
9/58 anonim válasza:
Itthon van 5 perc mosolygás a munkahelyen, amikor kiderül az ilyesmi. Nyugaton, ahol sok a bevándorló, eszed ágában sincs a metróban vagy egyes városrészeken bármi jelét mutatni, hogy meleg vagy, mert olyan sötét arab arcok figyelnek.
Itthon valóban nem kimondottan melegbarát a helyzet, de melegként biztonságban élhetsz. Sajnos ez a nyugati nagyvárosokról már nem mondható el!
2024. febr. 19. 19:46
10/58 anonim válasza:
Undorító, amit ez a túlzó befogadás okoz :( erről persze nem cikkeznek sehol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!