Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugaton jobban elfogadják a melegeket, mint Magyarországon?
Melegként az én nézetem az, hogy engem nem lehet elfogadni/nem elfogadni, mert nem merül fel a kérdés. Vagyok és kész, ez egy tény, akár elfogadják akár nem. Bármennyire is szeretnék, nincs beleszólásuk, nincs illetékességük az ügyben, érdektelen a gondolatuk ha úgy tetszik.
(Elfogadni az alamizsnát lehet, az aprót meg ilyenek. Nem egy személyt.)
Van jópár felmérés a neten, ahol országok alapján rá lehet keresni, hogy a lakosság kb. hány százaléka fogadja el a homoszexualitást.
Az élmezőnyben általában Izland, a Skandináv országok, Dánia, Németo., Írország, Hollandia, Belgium, Málta és Spanyolország végez.
Magyarország a középmezőny hátsó felében van általában. De azért vannak ilyen téren nálunk is rosszabbul álló társadalmak sajnos. (Románia, Bulgária, Balti-államok stb.)
Nem tudom, hogy miért kellett a 4-es választ lepontozni, amikor egy meleg szervezet adatai vannak a belinkelt dokumentumokban.
A valóság akkor sem változik, ha durcásan homokba dugjátok a fejeteket. Magyarország biztonságos hely számunkra is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!