Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hamar elélvez az aktív fél, mit lehetne tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
2024. febr. 18. 14:32
1/8 anonim válasza:
Szájba kell verni, ha már az anyja nem tette meg
2/8 anonim válasza:
Hát attól függ mi a gond. Lehet többet kell szexelni, vagy csak valamiért unalmas neki és változtatni kellene. De az is lehet, hogy beszélgetni kell vele, mert stresszel, aggódik valamin, És persze az is lehet, hogy nem tudja visszatartani, akkor szexuálpszichológus és vele kell beszélnie.
Ennél jóval több info kell, de leginkább nektek kell megoldani közösen.
4/8 anonim válasza:
Én is hamar elélvezek, utána 30 másodperc pihi mert érzékeny a makkom, s lehet folytatni :)
5/8 anonim válasza:
Régebben mikor gumit húztam és még nagyon kicsi popperszt szívtam sokkal tovább bírtam
Hát ha még ittam is előtte 3rört akkor már 30perc is kellet.
Lehet gyakorolni hogy tovább bírja, de az évek.
6/8 anonim válasza:
Milyen hamar? Nekem régi álmom egy gyorstüzelő
7/8 anonim válasza:
Sehogy...
Én az ilyet először lepippantom, utána ha akció kész újra akkor jöhet a hosszú anál, amitől én is magam alá élvezek.
29/F passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!