Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már félresikerült kalandotok?
Igen, de nem nevezném kalandnak inkább ismerkedésnek.
A férfivel hosszabb ideig leveleztem, majd találkoztam vele. Semmi probléma nem volt. Tiszta volt, képeknek megfelelő valóság testileg emellett pedig férfias megjelenés, viselkedés. Elmentem hozzá, jót beszélgettünk, majd jött a meghitt kézfogás, arcsimogatás, csók. Majd hamar az ágy felé vettük az irányt. Én aktív vagyok, de ennek ellenére dominánsként viselkedett. Én azt gondoltam viccel, s ezért elengedtem azt a mondatot, hogy legyünk óvatosak, nehogy eldurvuljanak a dolgok. Ekkor felnevetett majd beletúrt a hajamba és teljes erőből megrángatta a fejemet, s megkérdezte, hogy idézzem: Mi van, így szereted?" Ledöbbentem. Felöltöztem, és eljöttem. Akkor voltam épp 29 éves. Hét éve történt ez.
Évekkel ezelőtt volt egy 28 éves srácról az első randin kiderult,hogy borderline és hisztit csinált a Széll Kálmán téren.
A másik pedig másnak a képét kuldte el,35 évesnek mondta magát.A találkozáson pedig egy 60 éves férfi jött el,melegítőnadrágban.Mikor megdöbbentem és hátra arc, utánam kiabálta,hogy nem tudom mit veszítek.
#1 válaszoló
Azóta sikerült valami? :)
Ismerkedeseim elejen volt egy vruz csavo. A tinderen egesz okesnak nezett ki, valosagban erdekes volt, annyira szimpi sem volt. Ket sor utan taxit hivott, kicsit befostam de mentem vele. Eleg erdekes volt a lakasa, hetek ota nem csinalt rendet. Majd bekapcsolta a tvt, neztuk egy ideig, gruz nepzeneket mutogatott, nagyon buszke volt ra. Majd mi tortent, megfogta a farkam en meg az ovet. Az enyém vegig kemeny volt, az ove nem,majd kozolte h gyogyszereket szed, de legkozelebb nem szedi be miattam. De addig is dorzsoljem a peniszem hozza, meg jatsszuk el, mintha megdugnam, de ne keruljon le a ruha.
Kellemetlen volt de vegul is ez volt az utolso randink is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!