Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen vertétek ki előszőr a farkatokat?
Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 17:01
11/33 anonim válasza:
11
Persze, nem feltétlen melegek, de semmiképpen sem normálisak...
12/33 anonim válasza:
szerintem verje ki mindenki, aztán megnyugszik. egyébként mi a bánatot keresel a HOMOszexualitás csoportban barátom? :)
13/33 anonim válasza:
13
Na, ez egy jó kérdés. :D
Egyébként azért vagyok itt, mert benéztem a kérdést.
14/33 anonim válasza:
:D azért verd ki te is szerintem, jót tesz :D nem muszáj egyetérteni minden kérdésben, de férfiként ebben az egyben szerintem az van. :D
15/33 anonim válasza:
15
Nem gondoltam volna, hogy lesz, aki ezen az oldalon meggyőz bármiről is, és főleg ebben a témakörben. 🤨
De sikerült. 😐
Mindjárt jövök. Pill.
17/33 anonim válasza:
12 körül.
Ezeket a csoportos farokverős sztorikat meg hanyagoljuk már, alig hiszem, hogy tényleg megtörténtek.
18/33 anonim válasza:
18: pedig de, de akkor ezek szerint én jártam csoportos b*zi/f*szverős középiskolába, te meg nem.
19/33 anonim válasza:
Vagy csak ilyenekről álmodoztál.
20/33 anonim válasza:
ahogyan te pedig ezt a témát olvasgatod. ;)
nem, szerintem a többség nem lett meleg, de ezt írtam is. :) de a közös verés attól még alap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!