Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Általánosban illetve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Általánosban illetve középsuliban/gimiben, vertétek a farkatokat valamelyik tanárnőtökre, esetleg többre is, otthon?

Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 19:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, több tanárnőre is vertem általánosban és középiskolában is. Szerintem ez elég gyakori fiatal fiúknál.
2022. aug. 7. 20:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Természetesen
2022. aug. 7. 20:24
 3/14 anonim ***** válasza:
nem
2022. aug. 7. 20:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen aztan mikor egyetemista lettem az egyik ilyet meg is fektettem
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs az a fiú aki ne tette volna. Többre is... :D
 6/14 anonim ***** válasza:
Kozepsuliba igen. Akkor jött be az iwiw és ő meg tette fel a bikinis képeit.. Hmmm
2022. aug. 7. 21:47
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Középsuliban azért eléggé csinosak a tini osztálytársnők. Nem hiszem, hogy tanárnőkkel foglalkozna egy középiskolás fiú. De ha fiúosztály, akkor más kicsit.
2022. aug. 7. 21:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Hogyne :D, egész sok szép tanárnőm volt :) Gimiben főleg, általánosban nem nagyon volt ilyen tanár, de ott is akad egy fiatal szép ofőm.

Tesi, irodalom tanárra és az angol és német magán tanáromra is.

2022. aug. 7. 22:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Általánosban. Egy idöben nagyon rákattantam erre egy tanitonéni, aki lazán öltözködött és nagyon jo illata volt. (Néha ha az utolso orákban ö volt, néhányan maradtunk orák után és az illatára kivertük.)
2022. aug. 8. 00:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Majdnem mindre. Általánosban és középsuliban is
2022. nov. 22. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!