Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kiverés után az egészet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiverés után az egészet undorítónak tartom, ez lenne élőben is?

Figyelt kérdés
Hogyan kezelitek ti ezt a dolgot?
2024. febr. 6. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen időszakom. Nálam egyértelműen a szégyen érzet okozta. Aztán egy idő után elfogadtam és azóta jobban érzem magam.
2024. febr. 6. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez lenne élőben is, amíg nem fogadod el magad. Hallottam már ilyen eseteket. Szerintem még inkább várj kicsit az aktussal, és dolgozz ezen, mert így mindkettőtöknek elég rossz élmény lenne.
2024. febr. 6. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen az elején, bár én nem vagyok full homo csak bi, de amikor kivertem egy homo vagy bi 3as 4es szexre akkor szégyelltem magam, vagy a leg megfelelőbb az h nem tudtam rendesen kezelni a dolgot magam előtt sem. Később elfogadtam, hogy szeretek a fsz másik végén is lenni és azóta nem okoz lelki problémát sem az ilyen videó nézése, sem az ha pasival szexelek. Most mindenféle lelki szarakodás nélkül bekapom bárki cerkáját ha szimpatikus a másik fél, csupán élvezetből. Majd elmúlik neked is ez az időszak.
2024. febr. 6. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes, idóvel elműlik mikor már elfogadod magad és nem szégyenled hogy meleg vagy.
2024. febr. 6. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez lenne élőben is. Amíg túl nem lendülsz rajta inkább csináld otthon. Nem bunkózni akarok, de senki se szeretné hogy neked is rossz legyen (mert egy ilyen élmény nyomot tud hagyni) és a másiknak se kellemes ha aktus után kiakadsz.
2024. febr. 6. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Nkem is ez van nm tom h mier
2024. ápr. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!