Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon kívánom a fiúkat, de miután kivertem, undorítónak tartom a meleg szexet?
Figyelt kérdés
20/F2019. dec. 9. 20:16
1/8 anonim válasza:
Volt hogy én is így éreztem, aztán rájöttem hogy bi lehetek
2/8 anonim válasza:
Mert nem tudtad még elfogadni magad.
3/8 anonim válasza:
Hmm... en is igy vagyok valahogy ezzel. Lehet, hogy ezert nem probaltam meg ki fiuval... 30f
4/8 anonim válasza:
Anno én is így voltam mikor 14-15 voltam. Utàltam a melegeket mert gusztustalanok, de természetesen fejben meg a tesi tanáromról fantáziáltam :p
Egyszerűen vagy az van, hogy megvannak még a belédnevelt nem elfogadó normák és biszex vagy, vagy olyan típús vagy hogy csak eljátszadóznál fiúkkal, de komolyabbat nem érzel irántuk. Vagy még az esetleg, hogy inkább te csinálnád a fiúval a dolgokat, de ha más csinálná ezt, akkor undorodsz.
5/8 anonim válasza:
Probáld,nem kiverni és szerezz be egy srácot.
6/8 anonim válasza:
A fiúk iránti vágyad le fogja győzni az undort.
7/8 anonim válasza:
Azért, mert még nem tudtad magadban teljesen elfogadni, hogy a férfiakhoz is vonzódsz minimum szexuálisan.
8/8 anonim válasza:
Mikor fel vagy töltve szexualítással, akkor izgat a pasi is. Mikor kiverted és elélveztél, akkor hirtelen vissza esik a hormonszinted és undoritóvá válik, mert sokat hallod, hogy a homik milyenek. Fogadd el, hogy te is az vagy, vagy biszexuális és ezzel a dolog megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!