Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás lenne elvégeztetni OraQuick otthoni használatra alkalmas gyors HIV tesztet egy potenciális hookup partnerrel szex elött?
Én is szorongtam sokat a HIV miatt. Szerintem a PreP a megoldás. Mivel, ha szeded 99%-al csökkenti a kockázatot, hogy elkapd. Óvszerel kombinálva/vagy csak orállal, az esély 0. És ez a legbiztosabb megoldás, mivel nem kell kínos helyzetbe hozd magad a tesztel, ami amúgy lehet hogy még nem mutatja ki, vagy pont falspozitív eredményt ad.
A greencrosspharmacy online-ról be lehet rendelni az EU bármely országába, akár UK-n keresztül és nem horribilis áron.
Viszont az oráltól az esély szinte 0%, azt is javasolják, hogy erre ne szedjenek Prepet. Az análnál, pedig a gumi jól véd. Szóval ilyen esetben a kockázat minimális így is, szóval nem sok oka van az aggódásnak.
Köszönöm szépen a válaszokat, meglepödtem hogy ennyien támogatnák az ötletem. Ez kicsit bátorít abban hogy ezt kommunikáljam a jövendöbeli partnereimnek, szerintem ha valakivel tényleg megéri együtt lennem az valószinüleg nem fog elrettenni attól hogy elvégezzük ezt a gyors tesztet. A költséget is én állnám, nekem ennyit mindenképp megér a biztonság és segítene mindenképp lazábbnak is lennem.
Prepet a mellékhatások miatt nem szeretném szedni (csontritkulás, ez se kell hogy legyen, de ott van a mellékhatások között), ha ez az egy lehetséges mellékhatása nem lenne, akkor talán még hajlandó is lennék szedni. Látjátok, én mondom nektek tényleg sz*r az élet ezzel a fajta szorongással. :D
Ha sérülése lenne a szájában, akkor nekem is kéne szintén sérülésnek lennie a számban, hogy sikerüljön a vérembe kerülnie, a nyál semlegesíti, ugyhogy mindkettönknek kéne hogy legyen sérülése, erre azért tényleg kicsi szerintem az esély. Valoszinüleg érezhetö lenne a sérülés, szerintem ilyen felületes sérülések nem jelentenek veszélyt, csak ha tényleg nyílt vérzö sebröl van szó. Vagyis remélem :D
Tudom hogy crazy vagyok, de örülök hogy mégis vannak akik nem tartanak annyira bolondnak, mint ahogy a kommentekböl olvastam. Szerintem felvetem mint ötletet hogy mit gondolna ha elvégeznénk mindketten a tesztet, ha nem hajlandó akkor lehet meg se érte volna vele lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!