Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Everlight kérdése:
A legtöbb szőke fiú mért nem borotválja a farkát?
Figyelt kérdés
Legalább is én sok szőke fiúval voltam már és a legtöbbnek szőrös,miért hiszik hogy a szőke fanszőr szebb2024. febr. 4. 21:36
1/19 anonim válasza:
Mert a férfi szőrösen a legizgatóbb.
2/19 anonim válasza:
Nekik úgy jó. Akinek meg nem tetszik, az keres magának csupasz pasit.
4/19 anonim válasza:
Mert ténylegesen szebb, nem olyan feltűnő/erős mint a sötétebb szőrzet
5/19 anonim válasza:
Nekem is szőke a fanszőröm és szeretem meghagyni.
6/19 A kérdező kommentje:
5.De néha azért borotválod?
2024. febr. 5. 23:17
7/19 anonim válasza:
Talán azért, mert a szőke szőr kevésbe zavarja az embert. Jobban "beolvad" a környezetébe. Meg, ha megnézed, látod, hogy alapvetően kevésbé lászik meg a szőrük.
8/19 anonim válasza:
Igaz, csak 2 szőke sráccal voltam eddig, de mindketten full csupaszok voltak.
Viszont rendesen fel voltak szerszámozva (20cm és 25cm!)
9/19 anonim válasza:
Logikus: nem olyan markáns a szőke. Messziről olyan, mintha nem is lenne. Ráadásul sokkal ritkább, különlegesebb is. Akkor meg minek szarakodjanak a borotválással.
10/19 anonim válasza:
Eleve hamis állításra épül a kérdés. Honnan veszed a legtöbb nem nyírja? Nettó hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!