Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kellett amíg el tudtátok fogadni hogy melegek vagytok?
Figyelt kérdés
2024. febr. 3. 06:59
1/10 anonim válasza:
Még így 30 felett se tudtam teljesen, de mióta no contact vagyok a családdal és elhúztam külföldre, sokkal kevesebbet gondolok erre, mert itt a fenét se izgatja.
2/10 anonim válasza:
Nekem kemény önismereti ciklus után sikerült.kb 1 év volt.Tudatosan kezdtem el az "utazást"a legbelsőbb énembe.A lelkem legmélyebb bugyrait is meg kellett járni.Egyedűl minden szinte minden segítség nélkűl ....ami segítség volt az néhány könyv ami az önismeretben segített.Bármilyen meglepő a legtöbbet a Kis herceg című könyv segített.
3/10 Kajak53 válasza:
Azt hittem, tök hetero vagyok, mígnem a Ráczfürdöben (tehát nem tegnap történt) egy férfi váratlanul leszopott a gőzben. Első pillanatban azt hittem, hogy megölöm, de a következő pillanatban elöntött a gyönyör, a kéj. Abban a pillanatban, na jó, kb 1 perc után, hogy én ezt nagyon is élvezem és legkevesebb bi vagyok. 23 voltam akkor. Most 70. Azóta is élvezem és rajongok a férfi nemiszervért.
4/10 anonim válasza:
Valami hasonló volt velem is,csak nem gőzfürdőben,hanem vállalati zuhanyozóban.18 éves voltam, a munkatárs 43 éves nős. Érdekes,akkor sem furcsálltam, azóta sem.
Elfogadom magam,semmi gondom nincs, max annyi,hogy párkapcsolatok terén a szerencse valahogy nem talál meg :)
55 F
5/10 anonim válasza:
20 évvel ezelőtt 15 évesen azonnal. Pedig még azt sem tudtam akkor, hogy pontosan miben hiszek. De már akkor a sorsra fogtam egy belső sugallattól és így azonnal pontot tettem rá.
6/10 anonim válasza:
Viszont annak ellenére sokára és nagyon lassan vágtam bele találkozásokba, mert egyébként zárkózott gyerek voltam. Tisztában voltam magammal, de az emberektől féltem.
7/10 anonim válasza:
1 év kb.. addig nagyon sokat depreeszióztam, volt, hogy bánatomban bepisiltem vagy tökön vágtam magam.
29/F passzív
8/10 anonim válasza:
Én 17 évesen jöttem rá, de most sem sikerült teljesen elfogadnom, pedig lassan a 19et töltöm.
9/10 anonim válasza:
15 voltam mikor tudatosult bennem,és attól a perctől fogva elfogadtam és felvállaltam a melegségem!
10/10 anonim válasza:
Kb 12 éves lehettem mikor már biztosan tudtam, hogy más vagyok. A másságomat azonnal elfogadtam, eszembe sem jutott az, hogy ez nincs rendben. Viszont az nagyon elkeserített engem, hogy emiatt még több hülyeségét kell elviselnem az emberiségnek és hogy az életem útja rögönyösebb lesz mint ahogy addig hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!