Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden bi/meleg jól orálozik?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja egy érdekes helyzet hatására volt egy fiatal srác aki orálisan kielégített. Nos ez az élmény felkavart, mert egyfelől nem gondoltam, hogy fiúval is élvezném. Másfelől meg életem eddigi legnagyobb orgazmusa volt. Azonban a fiú külföldi volt így vele nem tudok újra találkozni. Azonban azóta azon agyalok, hogy más fiúk is ilyenek? Más srácok is sokáig bírják csinálni és olyan jól? Vagy csak az újdonság miatt volt jó? Szóval érdekel, hogy mi az általános vélemény? Minden bi/meleg jól orálozik?2024. febr. 1. 23:51
1/5 anonim válasza:
Általában egy fiú jobban tudja, mint egy lány. Általában..., de mindig lehetnek kivételek.
2/5 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint.a pasik jobban szopnak.mer tudják nekik is,hogy jó
Sokszor szoptak le és majdnem mind csodás volt.Persze én szoktam szopni és
nem volt panasz.Bi vagyok tehát tudok különbséget tenni.A csajok nagy
többsége ott rontja el,hogy rohan fogat mosni míg a fiuk tovább szopják
és lenyelik általában.
3/5 anonim válasza:
Jobban csinálja pasi, még a farok verést is. :)
4/5 anonim válasza:
Nekem egy pasi, akinek csináltam, azt mondta hogy jobb voltam, mint a lányok akik csinálták neki:)
5/5 anonim válasza:
Nem. Egyszer volt egy kétéjszakásom egy egyébként nagyon szép fiúval, akinek a szájából alig tudtam megmenteni a farkam, úgy fogazott. Én szerintem jól szopok, ugyan senki sem mondta eddig, de a nyögésekből erre következtetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!