Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Feltűnt már ez a melegeknek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltűnt már ez a melegeknek, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Pl ezen az oldalon is van Felnőtt párkapcsolatok kategória, de ott csak hetero emberek kérdeznek. A melegek a párkapcsolati témákat is a szexualitás (homoszexualitás) kategóriában hozzák fel. Meg úgy általában a melegek párkapcsolati témái szinte csak a szexualitásra korlátozódnak.
2024. febr. 1. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem így van, találkoztam már abban a rovatban,sőt az Emberek és a Kultúra rovatban is meleg kapcsolatra vonatkozó kérdéssel,még írtam rá választ is.

Annyiban igazad van,hogy a melegeknél a szexközpontúság miatt tűnik úgy,hogy csak arról írogatnak a Homoszexualitás rovatban.

De azért nem mindenki ilyen,van komoly és elgondolkodtató kérdés is,nagyon jó válaszokkal.

Illetve privátban is nagyon jó válaszokat és értelmes meleg embereket lehet találni, megismerni itt !

2024. febr. 1. 07:40
 2/6 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nincs külön meleg párkapcsolatok kategória, így nagyrészt heteróktól kapna választ a felnőtt párkapcsolatok kategóriában. Azt meg tudjuk mennyi homofób barom van az oldalon. Jobb híján ide kell kiírni a meleg párkapcsolati kérdéseket, de mivel szexualitás rovat, így muszáj beletenni a szexet a kérdésbe, vagy különben az admin átrakja a felnőtt párkapcsolatok kategóriába.
2024. febr. 1. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont a napokban találkoztam a felnőtt párkapcsolat rovatban meleg pár kérdésével. Azaz egyik fél kérdésével. Bele írta, hogy meleg párról van szó, és volt aki írta, hogy ez felesleges információ, minek bele írni. Na így tegyenek jót szegények :D
2024. febr. 1. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
A kedves kérdező csak annak örül ha helyeselsz. Már eldöntötte hogy az van amit mond és kész. Kár mást írni
2024. febr. 1. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Én inkább úgy fogalmaznék ,hogy a kérdések zöme a szexualitásra vonatkozik,kevesebb része(szinte elenyésző )vonatkozik párkapcsolati dolgokkal .Ez mutatja azt ,hogy inkább mi iránt van nagyobb érdeklődés .Sajnos.
2024. febr. 1. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:

4-es!

Miért döntöttem volna el, te szerencsétlen. Egyszerűen feltettem egy kérdést. Az eddigi 4 normális válasz alapján az derült ki, hogy én így láttam, de nem biztos, hogy így van. Köszönöm a válaszokat!

2024. febr. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!