Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknek mi a véleménye a Túl a barátságon című filmről?
Direkt a Szerelem/szex kategóriába szántam a kérdést, mert tartalmilag inkább as szexualitáshoz áll közelebb, mint a filmművészethez.
Úgy hallottam nekik ez olyan alapirodalom, mint a sci-fi rajongóknak mondjuk a Star Wars.
Az egy dráma film.
Nem tudom, hogy mit akarsz kérdezni a melegektől ezáltal?
Mondjuk engem nagyon megrázott a film dramaturgiája, nagyon jól fel van építve és a zene az ami megmaradt bennem (ennyi, amúgy nem egy fenomenális film, jobb is lehetett volna). Gustavo Santaolalla ezért nyert Oscart, megérdemelten, és még a PS3-as exkluzív játéknak The Last of Us-nak is ő szerezte a zenéjét.
Heath Ledger miatt néztem meg a filmet egyébként, aki a a Sötét lovagban remekelt mint Joker. Itt is jól alakított. De még mennyire.
Elképesztő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!