Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, hogy két barát hosszú idő után a barátságon túllépve egymásba szeressen?
A hosszú idő alatt kb. 2,5-3 évet értek. Úgy, hogy semmi nem volt addig tényleg, majd szépen lassan elkezdjen kialakulni? Ilyenek - ha szoktak egyáltalán - milyen dolgok, helyzetek következtében alakulhatnak ki? Köszi!
Olyan válaszokat, hogy egyáltalán nincs barátság két különböző nemű ember között, nem kérek. Világéletemben csak pasi barátaim vannak, a jelenlegi baráti társaságom is 8-9 éve ismerem, ha valamelyik fél akarna valamit, már bőven rég kiderült volna, és nem működnének a barátságok, de erről szó sincs szerencsére, abszolút baráti/testvéri a viszonyunk minddel. Köszi tényleg!
lehet, én egy éve ismertem egy lányt, persze titkon minden pasi méreget, hogy kivel mit lehetne, de ő vele nem tudtam elképzelni többet, mert olyan volt pasiügyben, mint a kiskutya: ahhoz megy oda, aki csontot ad neki (nem rib.anc volt, csak naiv).
Aztán valahogy változott... változott az ő hozzáállása, mostmár nem ő megy a pasik után, hanem "küzdjenek ők érte". És úgy éreztem, ő az egyetlen, akihez lehet közeledni, aki meg is engedte, hogy idáig eljussunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!