Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, akik biszex férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, akik biszex férfival vannak/voltak párkapcsolatban, mennyire igazak a negatív sztereotípiák?

Figyelt kérdés
Csalás (már ha kiderült), kívánják a női nemet, stb. Kb a fordítottja, amikor nőkkel vannak? Mert az valljuk be, nem valami jó (melegként látjuk, hogyan viselkednek valójában a nők háta mögött).

2024. jan. 31. 14:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Te 9-es, ekkora genyó voltál,hogy elküldted ?:)

Basszus, elítélem a melegeket hülyítő biszex,vagy nős pasikat,de ilyet nem tennék, hogy lebuktatom ...

2024. jan. 31. 18:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért nincsenek csak biszexekkel, mert a szerelem/vonzalom nem úgy megy ha biszex vagyok akkor csak biszexbe habarodok bele... Ahogy lenni szokott leszáll a rózsaszín köd, és akkor megint kezdenek mások is érdekes lenni néha közben meg ott van valaki akihez már kötődsz érzelmileg és valami döntést kell hozni.

Meg kevesebb a biszex nő és ők általában nem feltétlen lesznek nyitottak a nyitott kapcsolat megoldásra mert nekik nem feltétlen van igényük rá egy kapcsolatban, hogy csak a szex miatt nőkkel is kalandozzanak. Két biszex között férfi között működhet elméletileg, de szerintem aránytalanul több az olyan aki érzelmileg igazából a nőkhöz jobban vonzódik a férfiakat meg inkább csak a szexuális igényekre tartják és kevesebb aki kapcsolatban lenne férfiakkal. Nyilván aki férfival van kapcsolatban mint a kérdésben az okkal van kapcsolatban. Még annyi, hogy szerintem nagyon sok "biszex" a társkeresőkön, inkább csak frusztrált meleg aki nem tudja elfogadni magát, kevésbé tartja cikinek biszexnek lenni mint melegnek csak muszájból összejött valami nővel. De olyat is ismerek aki binek mondja magát azt életében nővel nem volt. xd

A kedvencem aki rám ír, hogy ő bi passzív. Mondom what? Akkor te mit csinálsz egy nővel? Hagyjuk már xd Annyira biszex mint én.

2024. jan. 31. 18:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg jol tette a 9es 🤣 ha en lennek ilyen helyzetben, en is orulnek, ha valaki szolna nekem, hogy hulyenek neznek.
2024. jan. 31. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Kedves melegek, ha jól belegondoltok, általában nem bonyolult a képlet, persze kivétel erősíti a szabályt, mint páran megírták.

Szóval, ha egy biszex férfi csak kalandozni akar, akkor sokáig akkor se tart fel titeket, ha netán azt hazudná, hogy párkapcsolatot akar veletek, habár kötve hiszem, hogy a legtöbb kalandozó biszex pasi párkapcsolatot akarna nektek hazudni. Tehát eldönthetite, hogy akartok-e vele futó kalandot, vagy sem.

Ennyi erővel lehetne mondani, hogy egyes melegek a pasijuk háta mögött biszex férfival kalandoznak... Sőt, itt gyakorin többször olvastam már ilyet egyes melegektől, hogy jaj de rossz neki, alig talál kapcsolatra meleg férfit, mert a legtöbb meleg férfi csak kalandozni akar... (Akárcsak a legtöbb biszex férfi.)

Ha meg egy biszex férfi kapcsolatra vágyik meleggel, akkor épp olyan eséllyel hűséges, vagy csaló, mint a melegek átlaga. Beleértve a nőket is, egyébként.

Tehát nem kellene előítéletesnek lenni.

Elég kellemetlen, hogy több meleg férfi már rám írt csak azért, mert biszex vagyok, hogy "ejnye-bejnye, biztos csalom a feleségem, a feleségem háta mögött."

Mégis honnan veszi bárki is, hogy volna feleségem??

Se feleségem nincs, sőt, barátnőm is régen volt már.

És ha volna? Mire fel tippelgetnek egyesek? Azért, hogy diszkriminálják azokat, akik nem tehetnek arról, hogy vágyuk van férfira is, nőre is??

Ezt valahogy nem értem.

Az embert kellene megítélni kezdvezően, vagy kedvezőtlenül (nyilván gondolkodást, megfigyelést követően), nem ilyen-olyan csoportokat diszkriminálni, hogy "bezzeg a biszexek", satöbbi...

Ezek a túláltalánosítások, emberek, jaj.... :(

2024. jan. 31. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
11-es, ha genyóság ha nem, de simán szólok a másik párjának. Annyit nem érdemel egy nő ( vagy férfi melegek esetén) hogy ne tudjon arról hogy a párja mindenkivel megcsalja. Ha az én párom csalna meg, akkor örülnék ha valaki szólna nekem és tudnék a dologról.
2024. jan. 31. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Egy bi pasinak egy szexpartnertől több soha sem leszel! Tapasztalat! Ott csal és azzal akit éppen ér perpill.

25F

2024. jan. 31. 20:40
 17/18 anonim ***** válasza:
86%

16-os ! Akkor nem kell bi pasival szóba sem állni és nincs gond.

Bár a meleg pasik is arról híresek,hogy nem csalják meg egymást, mindegy, hogy 20 éves, vagy 71 éves...

F

2024. febr. 3. 08:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem valami jó a hírük, bár jobban érdekeltek volna az olyan válaszok, ahol párkapcsolatban éltek biszexel. A belső dinamika érdekelt volna. Pl egy nőnek nem mondják el, ha kivánják a férfiakat, (legtöbbször azt se tudja a párjuk, hogy biszex), de melegek tudnak rola.
2024. febr. 23. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!