Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal (férfi), már egy jó ideje gondolkozunk, hogy beveszünk a nemi életünkbe egy másik nőt mindkettőnk javára. Vágyom rá, hiszen én (nő) biszexuális vagyok. Tudnátok írni pozitív és negatív következményeket ezzel kapcsolatban?
Negatívum.
Nem találtok sajnos.Nézz körül a szexpartnerkereső oldalakon. Hány bi nőt fogsz találni a közeletekben? És akkor még ott van hogy lehet nem is vagy szimpi neki vagy ő neked.
Max olyat aki nőnek adja ki magát.
Hamarabb találtok párt vagy szóló pasit.
De fantáziálni lehet róla.
Tarskereson ne is probalkozz.
Mindenki not keres. A ferfiak, a nok, a parok is. Ugy tunik mintha lakossag 95 %~a ferfiakbol allna.
Nekem egy barátnőm van, akivel alkalmanként játszunk hármasban, évtizedek óta.
Javaslom, hogy menjetek el együtt swingerbe, ott ismerkedjetek. Ha szóló nőt nem is, de párt biztosan találtok előbb-utóbb, ahol a női tag szintén nyitott a lányos oldal felé. Mi találtunk, épp múlt hétvégén, és már megy az egyeztetés, mikor találkozunk klubon kívül négyesben úgy, hogy hárman kényeztetjük majd a lányt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!