Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk, találkoztatok-e már túl nagy intim mérettel? Ha igen, mi történt?
Az, hogy találkoztunk - persze, ki ne találkozna ilyennel pl. egy közös zuhanyzóban, de be nem mutattak egymásnak -, az mellékes.
Voltam ilyen sráccal régen. Nem szakadtam szét, inkább ő erőlködött.
Köszi az előző hozzászólónak a magyarázatot, nekem olyan súlyos bélbetegségem van, hogy inkább én vagyok az aktív fél, már, ha sodor felém az élet egy kedves srácot...
Nem volt extrém nagy, 4.5-5centi között lehetett vastagságban, nagyon izgató farka volt, mégse tudott semmit se kezdeni, mert úgy gondolta pár csepp síkosító elég lesz.
A bosszantó, hogy otthon van liternyi, amit nem vittem, mert nem volt dugásról is szó.
Itthon az 5.5centis is könnyedén bejön megfelelő előkészületekkel, illetve gazdag síkosítással. Ez a kettő a lényeg.
Ha nincs ami segítsen a becsusszanásban, akkor még egy vékony is szar lesz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!