Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz ha szex közben erőszakos a másik?
Én olyannal szoktam találkozni, akivel egyeztetem, hogy ki mit szeret.
Mondjuk ezért én ezt nem is nevezném erőszakosságnak, mert eddig kb. minden partnerem így csinálta. Azt hittem ezt sok férfi szereti, mert imitálja a dugást.
Hány partnered volt már eddig? Ha nem szűzi életet éltél, akkor elég hihetetlen, hogy még nem futottál bele ilyesmibe, akár csak beszéd/chat szintjén, amikor rákérdeznek mit szeretsz.
Na ezt a pofozkodást nem tudom miért erőltetik sokan. Én is passzív vagyok, de ha előre nem kérdezi meg a másik hogy szabad-e (amire én nem-et mondok), akkor jobb napokon ott lenne vége, ha rosszabb napjaimon játsza el valaki pedig simán átmenne nálam verekedésbe a szex.
Olyan nagy dolog megkérdezni? Tőlem is kérdezték már meg, mondtam hogy ne. Akkor se értettem, de amíg tiszteletben van tartva nem baj. Ne random álljatok le pofozkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!