Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejövök a meleg haveromnak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök a meleg haveromnak ha mindig elpirul?

Figyelt kérdés
Tudom róla, hogy meleg ha beszélek hozzá gyakran elpirul meg dadog összevissza, mással nem csinálja ezt csak velem a társaságból. Bejövök neki? Én heteronak tartom magam, rákérdezni nem akarok nála mert azt fogja hinni, hogy szeretnék valamit tőle. De azért érdekel, hogy bejövök-e neki.
2024. jan. 27. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen, de én rákérdeznék. Nem fogja félreérteni, ha egyértelműen fogalmazol és nem köntörfalazol.
2024. jan. 27. 23:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Na de ha nem szeretné elmondani, akkor meg miattam kell hazudnia, azt sem szeretném, mondjuk szerintem megmondaná. Csak egyik legjobb barátom és ha tudja, hogy tudom, hogy bejövök neki akkor félek hogy megromlik a barátság. Lehet jobb nem tudni.
2024. jan. 27. 23:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A barátság, pláne a legjobb, arról szól, hogy ilyesmit is meglehet beszélni őszintén.

2024. jan. 27. 23:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze, na ha legközelebb ketten leszek vele valamiért szépen rákérdezek, úgy hogy ne értse félre.
2024. jan. 28. 00:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De majd írdd meg mi lett
2024. jan. 28. 02:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Az este nem tudtam már várni és írtam neki, mondtam hogy ne értse félre csak kíváncsi vagyok, az se baj ha esetleg tetszem neki, legalább javít az önbizalmamon. Most reggel már írt, hogy örül hogy megkérdeztem, és helyes vagyok, meg már amióta ismer bejövök neki. Megbeszéltük, hogy nem lesz semmi de örülök hogy túl vagyunk rajta. Azt mondta látta rajtam hogy tudom, így nem volt nehéz elmondania. Igazabol én is sejtettem, hogy tudja hogy tudom
2024. jan. 28. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Te egy igazi barat vagy, nekem ez volt az elso ami lejott az irasodbol..:)
2024. jan. 28. 07:50
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Te is és a meleg barátod is minta, hogyan is kéne egy barátságnak működnie.Egy tényleg csak barátságnak !

Le a kalappal előttetek, tisztellek ezért Mindkettőtöket !

2024. jan. 28. 08:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Ismerem már 4 éve, nemrég szakítottam és mindig feltudott dobni valamivel. De amíg volt kapcsolatom sem vettem észre, hogy féltékeny, talán egyszer kétszer. Bár azt írta többet érez irántam mint barátság, nem akarom hogy szenvedjen voltam már szerelmes reménytelenül tudom milyen, de eddig is tudta kezelni
2024. jan. 28. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
7-8. nem akarok ünneprontó lenni, de azért várjunk 1-2 hónapot, hogy ezután is működik e a barátságuk
2024. jan. 28. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!