Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elküldtem egy képet a haveromn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elküldtem egy képet a haveromnak a fenekemről. most meleg vagyok?

Figyelt kérdés

a lényeg az hogy hetek óta próbálkozott ezzel... küldte a farkát ahogy verte stb és megállás nélkül győzködött engem hogy küldjem el a fenekem.. és hát ma bele mentem.

ezután agyba főbe dicsérte a fenekem meg egyéb meleg témához kapcsolódó megjegyzést tett rá... ettől én most meleg vagyok hogy ezt tettem? nem érzek kényszert hogy fiúval legyek együtt. normális válaszokat kérek:) fontos nekem ez

21 éves fiú vagyok

2021. ápr. 3. 15:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ő meleg, jól gondolom?

Amúgy valószínűleg nem vagy az. Te csak véget akartál ennek verni. Azonban itt most elgondolkodtató hogy valójában tényleg milyen jó is a barátságotok. Te heteró vagy, ő neki pedig ezt el kellene fogadnia és nem nyomulni, még akkor sem, hogyha bejössz neki.

2021. ápr. 3. 15:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vágysz rá és nem izgat a dolog, nem vagy meleg.
2021. ápr. 3. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ettől miért lennél?? Nem vagy az (ezek alapján).
2021. ápr. 3. 15:57
 4/17 A kérdező kommentje:

de akkor is gáz nem? sose csináltam ilyet...

nem izgat a dolog viszont jól esett ahogy írta utána hogy mennyire jön be neki stb.

igen meleg vagyis ezek szerint meleg de nem tudtam ezelőtt róla

2021. ápr. 3. 15:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom gáznak. Ha jól esett a dicséret, egészségedre. Senkinek nem lesz baja belőle.
2021. ápr. 3. 16:02
 6/17 anonim ***** válasza:
33%
Heteró pasi ilyet nem csinál! Úgyhogy az biztosan nem vagy! A többit meg lehet ragozni!
2021. ápr. 3. 16:17
 7/17 A kérdező kommentje:
és ha nem hetero vagyok akkor mi? biszex? de semmi nem volt fiúval
2021. ápr. 3. 16:25
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
Mindenki úgy kezdi, hogy előtte még semmi nem volt a másikkal :)
2021. ápr. 3. 16:27
 9/17 A kérdező kommentje:
nem tudom:) nem tudnám elképzelni hogy engem pl megdugjon egy fiú vagy valami xd
2021. ápr. 3. 16:29
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy majd te fogsz dugni :)

Egyelőre ne gondold túl. Ismerkedj a gondolattal, a többi majd jön-vagy nem.

2021. ápr. 3. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!