Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem áll fel, az már a vég?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll fel, az már a vég?

Figyelt kérdés

Passzív vagyok, de az esetek nagy részében nem áll fel szex közben. Ez már végzetes dolog? Akinek hasonló a helyzete, az mit tesz, hogy látványosabb legyen a megjelenése és legyen erekciója?

Ha nem élveztek el, a fenti okok miatt, az az aktív partnernek rossz?

2024. jan. 27. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden passzívnak áll fel.

Régebben felállt?

2024. jan. 27. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de dugásnál akkor is ritkán volt ilyen.
2024. jan. 27. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Korod?
2024. jan. 27. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
És a befogadó félnek minek kell hogy álljon? Mégis miért szempont ez?
2024. jan. 27. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha passzív vagy akkor nem mindegy??
2024. jan. 27. 23:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó visszakérdezés, én azért gondolom, hogy jobb úgy, ha áll, mert látványra is megmutatja az ember, hogy tetszik neki, ami történik és persze úgy jobb ellőni is.
2024. jan. 27. 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Szia, szerintem a passzívnak nem kell hogy álljon. Az én pasim utálta ha nekem is felállt, ha meg a sajátomhoz nyúltam azt mégjobban,szerinte egy kapcsolatban csak egy fasznak van szerepe, ez pedig az aktívé. Oly annyira hogy ezmiatt már több mint 3 éve erenyövet is kell hordanom, igaz hogy ez miatt megtanultam a prosztata orgazmust, így már kb majdnem három éve nem volt hagyományos erekciós orgazmusom, de nem bánom mert ez sokkal intenzívebb élvezet. Nyitott kapcsolatban vagyunk, és a legtöbb aktívot ez nem zavarja
2024. jan. 28. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!