Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Másnak is elege van a társkere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is elege van a társkeresőkből?

Figyelt kérdés

Én személy szerint csak a Romeot használtam, de ha jól tudom Grindr-en ugyanaz a felhozatal. Viszont teljesen elegem lett belőle. 18 éves vagyok, nyáron regisztráltam legelőször, de 2 hétig tartott, mert a sok 40+os palin kívül az égvilágon nem írt senki, aki meg korombeli volt, az meg vagy a farkát küldte el elsőnek, amit én azonnal tiltottam is, vagy nem egyezett az érdeklődési körünk. Második alkalommal augusztus végén regisztráltam, ott szintén 2 hétre csak mert megismerkedtem egy sráccal, akivel találkoztunk is, én pedig nem tartok több vasat a tűzbe, szóval ismét töröltem magam. A harmadik alkalom az december volt, az három hétig tartott, de szintén nem találtam senkit, aki hozzám illett volna, továbbra is csak a 30-40+os pasik írogattak.

Lehet nekem van ilyen szerencsém, de valahogy mindig csak azokba futok bele akik vagy nem akarnak komoly kapcsolatot, csak összejárni, vagy ha valaki akar is komolyat, 2 óra beszélgetést követően már bókolgat, ami meg engem kifejezetten feszélyez. A tanulság megvolt, nem társkeresőzök, mert nem nekem való, de engem most az érdekelne, hogy más is járt így, vagy csak én?

2024. jan. 26. 21:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Na ott kezdődik a baj, hogy csak a romeot használod. Annak már rég bealkonyult, nagyrészt csak olyanok maradtak ott akikről írsz, felülreprezentáltak az idősebbek. Grindren nagyon sok arc van, aki nincs romeon de szerintem neked inkább a tinder való. Az kicsit formálisabb, kb. mindenkinek van képe, csak az tud rád írni akivel kölcsönös a szimpátia és tudsz beállítani korhatárt amin kívül meg sem jelenik a profilod a másiknak. De grindren is érdemes nézelődni. Sokan csak szexet akarnak, meg egy nap kapsz 50 dickpicet, de sok tök normális srác is van ott. Romeot felejtsd el, az 7-8 egy tök jó oldal volt, sok taggal. 1-2 éve felnéztem újból, kritikán aluli ami ott van.
2024. jan. 27. 09:47
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy én lassan 39 évesen ugyanezt mondom, hogy elegem van a társkeresőből, mert a titkos biszexek meg a farokmutogatók találnak meg, egy dolog, de 18 évesen te még ne jelents ki ilyet! Nagyon sok türelem kell hozzá, és tudom, hogy borzasztó fárasztó elviselni a sok barmot, de ez máshogy nem fog menni. Vagy ahogy előttem javasolták, még próbálkozz máshol.
2024. jan. 27. 11:53
 13/22 A kérdező kommentje:

12, de ha már elegem van, akkor evidens módon nem fogok tovább próbálkozni, mert.. eleggem van. Ha később vissza is jön hozzá a kedvem, akkor sem társkeresőn fogok próbálkozni, mert már kényelmetlen az egész. Persze ez nem biztos, lehet később mégis felregisztrálok egyre, de az biztos, hogy nem mostanában lesz.

Egyébként meg igen is ki lehet ebből égni 18 évesen is, ez nem korfüggő.

2024. jan. 27. 12:21
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, akire nem számítanál, az fogja megadni neked, amire vágysz. Azért kell találkozgatni emberekkel, hogy megadd a lehetőséget ennek.
2024. jan. 27. 12:44
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
14: Azért nyilvánvaló selejtekre ne csessze el az idejét.
2024. jan. 27. 12:46
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az a fura, hogy itt mindenki azon problémázik, hogy nem lehet normális, érzelmi alapú kapcsolatot találni, de ha ennyien vágynak rá, akkor hogy nem jön össze nekik mégsem? Nyilván azért, mert ha lenne jelentkező, az valamiért mégse jön be… Szóval ne adjuk itt az álszentet.
2024. jan. 27. 13:01
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 Azért egy kapcsolat alapja nem csak érzelmi világból áll. Szerepet játszik benne a világnézet, a személyes tapasztalatok, a szokások, a családi háttér, az egészségügyi állapot, és még sok minden más. Persze én is találtam embereket, akik szintén érzelmi alapú kapcsolatot kerestek, ez persze stimmelt, de más szempontból ugyanúgy megbukott a dolog.
2024. jan. 27. 13:07
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Érzelmek nem alakulnak azonnal,ahhoz idő kell.Együtt járni,ismerkedni,programokat csinálni. Itt bukik el legtöbbször,mert mint sokan írják,mondják,hiszik : ha nincs szex akkor nincs értelme az udvarlásnak.És nem mindenki a másik ember hegy és vízrajzára kíváncsi azonnal,hanem arra, milyen,mint ember.

Ha nem az ágy volna az elsődleges cél,akkor ki lehetne jelenteni,hogy álszentek vagyunk.

Nálam például lehangoló és offos,ha a szexre térne a másik azonnal.

2024. jan. 27. 13:07
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

16:

Persze, mert ha kapcsolatot keresel akkor rögtön akkor válogatás nélkül minden jelentkezővel össze kell jönni, különben nem is gondolod komolyan, igaz?

Nem kell, hogy tetsszen, nem kell hogy jól kijöjjetek, nem kell valami közös, gondolom szerinted párkapcsolatot mindenkivel is ki kell tudni alakítani.

2024. jan. 27. 13:10
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
34 éves uni srackent szivesen ismerekednek velem egykorú vagy fiatalabb aktív uni ferfiakkal. En is hasznaltam szamos oldalt de sajnos nagyon gaznak iteltem meg az átlagos felhozatalt...
2024. jan. 27. 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!