Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elege van a társkeresőkből?
Én személy szerint csak a Romeot használtam, de ha jól tudom Grindr-en ugyanaz a felhozatal. Viszont teljesen elegem lett belőle. 18 éves vagyok, nyáron regisztráltam legelőször, de 2 hétig tartott, mert a sok 40+os palin kívül az égvilágon nem írt senki, aki meg korombeli volt, az meg vagy a farkát küldte el elsőnek, amit én azonnal tiltottam is, vagy nem egyezett az érdeklődési körünk. Második alkalommal augusztus végén regisztráltam, ott szintén 2 hétre csak mert megismerkedtem egy sráccal, akivel találkoztunk is, én pedig nem tartok több vasat a tűzbe, szóval ismét töröltem magam. A harmadik alkalom az december volt, az három hétig tartott, de szintén nem találtam senkit, aki hozzám illett volna, továbbra is csak a 30-40+os pasik írogattak.
Lehet nekem van ilyen szerencsém, de valahogy mindig csak azokba futok bele akik vagy nem akarnak komoly kapcsolatot, csak összejárni, vagy ha valaki akar is komolyat, 2 óra beszélgetést követően már bókolgat, ami meg engem kifejezetten feszélyez. A tanulság megvolt, nem társkeresőzök, mert nem nekem való, de engem most az érdekelne, hogy más is járt így, vagy csak én?
12, de ha már elegem van, akkor evidens módon nem fogok tovább próbálkozni, mert.. eleggem van. Ha később vissza is jön hozzá a kedvem, akkor sem társkeresőn fogok próbálkozni, mert már kényelmetlen az egész. Persze ez nem biztos, lehet később mégis felregisztrálok egyre, de az biztos, hogy nem mostanában lesz.
Egyébként meg igen is ki lehet ebből égni 18 évesen is, ez nem korfüggő.
Érzelmek nem alakulnak azonnal,ahhoz idő kell.Együtt járni,ismerkedni,programokat csinálni. Itt bukik el legtöbbször,mert mint sokan írják,mondják,hiszik : ha nincs szex akkor nincs értelme az udvarlásnak.És nem mindenki a másik ember hegy és vízrajzára kíváncsi azonnal,hanem arra, milyen,mint ember.
Ha nem az ágy volna az elsődleges cél,akkor ki lehetne jelenteni,hogy álszentek vagyunk.
Nálam például lehangoló és offos,ha a szexre térne a másik azonnal.
16:
Persze, mert ha kapcsolatot keresel akkor rögtön akkor válogatás nélkül minden jelentkezővel össze kell jönni, különben nem is gondolod komolyan, igaz?
Nem kell, hogy tetsszen, nem kell hogy jól kijöjjetek, nem kell valami közös, gondolom szerinted párkapcsolatot mindenkivel is ki kell tudni alakítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!