Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párod azt szeretné, hogy letöröld magad ismerkedős oldalakról?
Pl planetromeo.
Csak szerintem nem okés ez?
Nem is értem a kérdést..
Ha valakinek párja van,akkor miért kéne bárhol is fent lennie? A kapcsolat azt jelenti,megtaláltam a párom,akit kerestem és onnan pont,vége a keresgélésnek.
Ezt kérni sem kéne, ha igen, akkor azon el lehet gondolkodni.
Elszégyellném magam, hogy még mindig fent vagyok.
Számomra ez nem fér bele, de én monogám típus vagyok.
Hát persze, csak barátkozni 🤗
Legyél fent Facebookon, instán, akkor még hihető is lesz a dolog.
Mire megkérne, már rég töröltem volna magam.
De vegyük azt, hogy még fent vagyok. Ha még fent vagyok, amikor megkér, örülnék neki, mert ez azt jelentené, hogy komolyan tervez velem. Boldogan törölném magam.
De ahogy mondtam, ilyen nem fordulna elő, mert ALAP, hogy töröljük magunkat. Barátkozni ne a romeo-ra menj, amikor van párod
Hát hová mennél?
Ugyan egy vidéki meleg hol tud ismerkedni, barátkozni?
Attól, hogy együtt vagyok valakivel nem áll meg az élet, új embereket mindig jó megismerni.
Ennél már csak az gázabb, amikor valaki facen közös profilt csinál a párjával.
Őszintén, én ennek nem örülnék, mert azt érezném birtokolni akar. Mi jön ezután, majd belenéz a telómba is?
Érdekesek a válaszok, nem gondoltam, hogy sokan ilyen irányíthatóak, és ez normális.
Akkor lehet nekem nem való a párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!