Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos bankkártyával fétisvideók vásárlása olyan oldalakról, mint a Clips4Sale vagy a ManyVids?
Bankkártya adatokat kér.
Ezek ugye olyan oldalak, ahol bárki nyithat stúdiót és tölthet fel videókat, amit meg lehet vásárolni.
Jó fétisvideók meg csak itt vannak.
Én nem ismerem ezeket a weboldalakat, de tudsz nyithatsz revolutot, kérsz hozzá kártyát, és csak annyit tölts rá, amennyit fizetni szeretnél.
Van sok egyéb lehetőség a fizetés biztonságossá tételéhez
Hm, szinte biztos vagyok benne, hogy a clips4sale-en volt korábban paypales lehetőség. Na mindegy, akkor viszont valóban a revolut a legjobb ötlet. Azon belül választhatsz internetes vásárláshoz egyszer használatos kártyát, úgy lehetetlen ellopni a pénzed.
Írj rám ha a revolut mellett döntesz, ha a linkemmel regisztrálsz és használod 3x, kapsz egy bizonyos összeget. (Havonta változik, amikor legutóbb néztem 6 ezer volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!