Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy hidaljuk át a méret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ABoti kérdése:

Hogy hidaljuk át a méret különbséget?

Figyelt kérdés
Pár hónapja jöttem össze a párommal, én aktív vagyok ő passzív. Minden remek leszámítva az együtléteknél fellépő méret problémáinkat. Ő nagyon szűk, nekem pedig sajnos (és itt tényleg sajnos) nagy méretem van. Próbáltunk síkosítókat, tágítást de továbbra is fájdalmat okoz a behatolás,mind neki, mind nekem. Van valami megoldás ezeken kívül? Nem szeretnénk feladni egy működő kapcsolatot, de megoldást is nehezen találunk.

2024. jan. 22. 16:22
 1/9 Jani Belucci ***** válasza:
70%
Távol álljon tőlem, hogy bárkit is drogozásra buzdítsak, de ilyen esetben érdemes lehet kipróbálni, hogy a passzív szív egy kis popperst. Az segít, hogy ellazuljon az ánusza.
2024. jan. 22. 17:06
 2/9 anonim válasza:
34%
Nekem és a barátomnak ugyanez volt a problémája.Néhány alkalom után a barátnőd úgymond már tágasabb lesz,tehát nem fog fájni neki.
2024. jan. 22. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is jó ötlet a poppers, esetleg még dildók/plugok is tudnak segíteni ilyen téren
2024. jan. 22. 17:21
 4/9 A kérdező kommentje:
A poppers-t nem próbáltuk, de hallottunk róla már. Lehet tényleg érdemes egy próbát tenni vele, köszönjük.
2024. jan. 22. 17:29
 5/9 DominikX ***** válasza:
88%

Próbálja meg először ő maga kitágítani magát plug segítségevel, utána valószínűleg könnyebben bemegy.

Fontos, hogy az étkezése is rostban gazdag legyen, a széklet legyen híg. Az nagyon nem segít a behatolásnál, ha előtte egy keményebb széklet már felsértette a vastagbél belső falát.

2024. jan. 22. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Volt kapcsolatom, ahol ilyen nehézség adódott. Én passzív vagyok, nekem a folyamatos "tréning" jött be nagyon jól. Kicsit vulgárisan fogalmazva, egy szombati napon gyakorlatilag végig dugott engem. Vasárnap már könnyebb volt, és nem nagyon hagytunk ki napot. A szombati nap eleje kicsit tényleg kellemetlen volt neki is, nekem is, de utána már naaagyon jókat szexeltünk. :D
2024. jan. 22. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk is volt ilyen probléma

Kis borozgatás, poppers segít

Csak csínján utána már könnyebb én is tágul.

Előszőr szex nélkül elég próbálni a popperszt, te is nagyon kicsit szippancs belőle

Nem lesz tőle nagyon kemény a farkad kicsit lohaszt.

De nehogy nagyot szívjatok bele

Mert egy életre el megy a kedvetek tőle, és gyengébett kérjetek.

Próbáld előjátéknál a nyelveddel is tágítani, utána ujjadra is kenj bőven Síkosítót

Jobb ha gumikesztyűt húzol sokkal jobban csúszik nem tapad úgy mint az ujjadon a bőr, és így járasd be, ez el tarthat 20percig is - csak lazán.

És csak utána próbálkozz bekopogni. Elég ha csak berakod és nem járatod, majd később ismét folytatod.

Ki fog tágulni, és minden alkalommal kevesebb idő fog kelleni.

Kb6cm szélesebb farkad van,

Akkor az viszont lehet felejtős lesz, azt nem sokan bírják.

2024. jan. 22. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Lidocain kenőcs erre is jó.
2024. jan. 22. 21:18
 9/9 everlight ***** válasza:
6%
És mekkora az a nagy méret?
2024. jan. 24. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!