Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babi1987 kérdése:
A pasimmal gond van a szexben,ritkán kívánja és nem stabilan merev.Gyakran kiveri.Vannak gesztusai,amikből azt gondolom lehet meleg Pl a gatyát bugyinak hivja.Gyakran beszél ürítéssel kapcs dolgokról,1x viccelődött vele h meleg.H bizonyosodjak meg?
Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 17:07
11/17 anonim válasza:
Én nem lennék együtt öngyilkos hajlamúval.
12/17 A kérdező kommentje:
Az emberi kapcsolatok bonyolultak. Ha előbb beleszeretsz és megismered hogy egy csodálatos ember...utána már nem biztos, hogy így döntesz mikor ezt megtudod
2024. jan. 20. 18:51
13/17 m-márkó válasza:
Akkor lehet pszichológust kellene bevonni, terápiára járnod vele, h megnyíljon.
Vagy próbáld rávenni, h nyíljon meg amikor az imcidens van szex közben, finoman kérdezz rá mi a baj.
14/17 anonim válasza:
Bróbálj vele másképpen szexelni. Kezd el szopás közben masszirozni a segglyukát esetleg dugj be 1 ujjadat neki. Ki is nyalhatod a popsiját, de közben verd a farkát. Azt soha ne engedd ki a kezedből/szádból. Szerintem kő kemény lesz az ipse, főleg ha megengeded neki, hogy ő is ujjazza a popsidat közben.
16/17 A kérdező kommentje:
Most volt egy sztori...előjött vele, hogy vmi bántja...valamit el kell mondania(úgy túl dramatizálta, hogy azt hittem itt a pillanat) aztán előjött vele, hogy leöntötte az ágyat kávéval és bele van betegedtek, hogy rájövök és mit szólok majd.(nehogy azt higyjetek h egy sárkány vagyok..meg is lepődtem,hogy miből gondolta,hogy ez baj) Mondta, hogy megkönnyebbült és nem tudja minek kell a törölköző (az volt a tettes,azért nyult) és biztos "b..i vagyok". Próbáltam kérdezni hogy biztos a kávé e a baj...mondta h igen és megkönnyebbült. Bennem ordított a megérzés, hogy ez amolyan tudat alatti elszólás volt. Mit gondoltok? Lassan már nekem kell egy pszichológus.meg fogok kattani
2024. jan. 26. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!