Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan előfordul, hogy belemész valakivel párkapcsolatba szerelem nélkül?
Vagy valódi romantikus vonzalom nélkül?
Például mert kellemes társaság és jól tud szopni. Esetleg hasznos a karrieredhez közelebb kerülni hozzá és felhasználható. Plusz szeret kirándulni és akkor elkísér túrázni.
Semmi érzelmi vonzalmat nem érzek, de helyesen néz ki és tudom használni.
Ő szerelmesnek tűnik.
"kellemes a társaság, és jól tud szopni" - az azt jelenti számomra jól érzem magam vele
Tehát alakul a dolog és kapcsolat is lehet belőlle.
Miért házasodnék össze vele? A feltevést se értem. Eszemben sincs megtartani hosszútávon.
Pár hónapra hasznos és utána jöhet a következő.
Ha mindkét fél érdekből megy bele egy kapcsolatba, egymást "használva" és ez mindkettejüknek még az elején egyértelmű és tisztázott, akkor rendben van.
De itt egy szerelmes férfiről van szó (értsd: vak, hülye, érzelmileg kiszolgáltatott), ebben az esetben a létező legnagyobb aljasság lenne részedről egy ilyen párkapcsolat.
1 es vagyok
Akik itt válaszoltak és lehúztak, nekik tenném fel a kérdést!?
Ti rögtön az 1-3találkozásnál szerelmesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!