Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen 18-24 éves gay boyoknál mi ez a Palesztina imádat?
Az van, amit mondasz, hogy emberek nem tudják vagy nem értik mi történik, és vannak trendek, amikbe beállnak, gondolkozás nélkül.
Azt nem feltétlenül tartom igazságosnak, hogy 18-24 éves gay boy-ozol. Biztosan van ilyen is, olyan is.
Abban megint igazad van, hogy az lmbtq for palestine (ilyet láttam én is) abszurd egy kicsit az általad írt okból.
Szerintem inkább az van hogy ezt látod egy internetes buborékban, emiatt azt gondolod, hogy ez reprezentatív minden ebbe a korosztályba tartozó melegre.
Én inkább azt tapasztaltam, hogy az emberek többségét egyáltalán nem érdekli ez a háború téma annyira hogy ilyen szinten állást foglaljon bármelyik oldal mellett.
En nem csak melegeknek latom, ismeroseim tobbsege nem meleg, de nagyon sok fiatal, akinek sztem nem sok koze van a vilagpolitikahoz, meg a zsidokkal kapcsolatban is annyit tud, hogy volt a Holokauszt, full leegyszerusitik az egeszet, es azt hiszik, most Izrael ugyanazt teszi, mint anno a zsidokkal tettek.
Na most a nagy kulonbseg, hogy Izraelben elnek zsidok, arabok, meg minden mas nacio is. Nepirtasrol meg azert sem beszelunk, mert bar a nagy tobbseg aki meghalt arab, de ugyanakkor nem azert halnak meg, mert arabok, hanem mert a Hamasz mondjuk a raketaikat olyan helyre helyezik, ahol sokan meg tudnak halni.
Nem leszek népszerű, de ráz a hideg minden ilyen közel-keleti koszfészektől, az iszlámn pedig szerintem a legbetegebb dolog, amit az ember életébe kitalált, mondjuk a többi vallás is. Ki nem állhatom az elnyomó rendszereket, függetlenül attól, hogy Keleten, vagy Nyugaton vannak.
Mondjuk már Izrael sem olyan jó, Netanjahu alaposan tönkreverte, ja, jobbos kretén, nem csoda.
18 éves meleg srác.
Ajánlom kérdező a figyelmedbe az 5-ös hozzászólást, hogy ugyanazt amit írsz (és amiben igazad van), meg lehet csinálni a másik végletből is: "a palesztinok terroristák".
Ebből is ugyanaz süt, mint az "lmbtq for palestine"-ból, hogy nem tudja vagy nem érti mi történik.
Inkább csak szolidaritás. Plusz csak azért, mert valaki meleg még nem kell, hogy homofóbok halálát kívánja.
Én is meleg vagyok, de nem örülök annak, hogy megölik a homofóbokat. Igen, az iszlám eléggé az, de akkor is része valaki kultúrájának.
Inkább azt támogatom, hogy tanuljunk meg egymás mellett élni és tolerálni a másikat. Nem kell imádni a másikat, de nem is kell gyűlölködni.
A kiállás is szerintem egy ilyen gesztus akar lenni, mert meg kell mutatni, hogy lehet máshogy is élni és nem csak a gonosz véglet létezik, amikor elpusztítjuk a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!