Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Farokkal lehet érezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Farokkal lehet érezni a prosztatát? Melyik pózban? Mindig előneves lesz a gatyátok szexuális ingernél?

Figyelt kérdés
2024. jan. 17. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Farokkal nem lehet érezni, én az ujjammal szoktam ingerelni a pasimnak!

Ha van rajtam gatya akkor mindig előváladékos lesz,volt már mikor a farmeromon is átütött annyira váladékoztam!

Viszont a pasimnak nincs egy cseppnyi sem,nem is volt soha

2024. jan. 18. 04:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2024. jan. 18. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Farokkal én sem érzem, egyik pózban sem.

Az előnedv meg attól függ, mennyire vagyok begerjedve. Minél jobban, annál több. Meg minél tovább tart az előjáték, annál több. De olyan is van, amikor nincs, csak simán feláll a cerka.

2024. jan. 20. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem erzem
2024. jan. 20. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
De akkor hogy prosztata orgazmusa?
2024. márc. 7. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A prosztata nem a seggedben van... Egyszeruen csak onnan ingerelheto a legkonnyebben.
2024. márc. 10. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!