Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tabu a haver/barát exe?
Figyelt kérdés
Egy év szakítás után fájni fog a dobott félnek, hogy összejöttem az exével? Nagyon jó viszonyt ápolok mindkét sráccal és szinte biztos vagyok abban, hogy ezzel meg fogom bántani..jan. 16. 11:28
1/7 anonim válasza:
Szerintem ezt a srácoknak kell megbeszélnie. Nekem volt olyan, hogy együtt voltam fél évig egy csajjal, de egyáltalán nem volt igazán jó ez a kapcsolat. Elmondtam haveromnak, hogy ez meg ez van, szakítunk a csajjal. Rá kb. 3 hónapra mondta, hogy bepróbálkozik a csajnál. Mondtam neki, ahogy szeretnéd, azóta együtt vannak 4 éve és szeretik egymást. Ha szerelmes lennék még a csajba, akkor nyílván zavarna a dolog, de így inkább örültem, hogy lett csaja a haveromnak
2/7 anonim válasza:
Ez attól is függ szerintem, hogy milyen körülmények között szakítottak. Ha normálisan le tudták zárni egymás között a dolgot, akkor szerintem nem para a helyzet, de ha maradt tüske (esetleg érzelem) bármelyik félben, akkor lehetnek gondok belőle.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha már szakítottak, főleg ennyi ideje, akkor nem kéne, hogy baj legyen értelmes emberek között. Hogy ki mennyire értelmes, az más kérdés.
4/7 anonim válasza:
Anno amikor szakítottam az első sráccal akibe tényleg szerelmes voltam, másnap összejött a “legjobb barátommal”, úgy hogy a szakítás napján még neki sírtam ki a lelkem hogy ki akarok vele békülni, így elégé szarul esett a dolog. Amíg együtt voltunk is éreztem hogy a barátomnak bejön a párom és próbál ráhajtani, de párom mindig azt mondta hogy neki amúgyse az esete. Ha nem ilyenek lettek volna a körülmények és eltelt volna egy kis idő, hogy rendesen le tudjam zárni magamban a dolgot akkor nem zavart volna hogyha összejönnek. Az egyetlen ami akkor boldoggá tett hogy egy hét után szétmentek és mindkettő megpróbálta visszakönyörögni magát de azóta se beszéltem egyikkel se.
5/7 anonim válasza:
Nem mindegy hogy a haverod dobta, vagy őt dobták.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen perma dolog. Annyi más ember van még a világban.
7/7 A kérdező kommentje:
Régi barátom “D” dobta “M”-et, akivel én a kapcsolatuk óta szintén mondhatni baráti viszonyba kerültem. “D” azért dobta “M”-et, mert nem volt belé szerelmes, “M” viszont nagyon is az volt.. Mivel manapság is szoktunk együtt lógni “M”-mel ezért tudom, hogy nehezen ment neki a továbblépés. Szóval igen is maradt benne tüske “D” iránt.
4-es nagyon sajnálom, hogy így jártál! Biztos nehéz volt feldolgozni.
Köszi, hogy elmesélted és jogosan voltál kiakadva. A mi helyzetünk másabb. Sohase tekintettem “D”-re férfiként, az, hogy ez most változott az nem akaratlagos volt. Még nekem is nehéz felfognom, hogy ennyire megváltozott a hozzáállásom..
Mindenkinek köszi a válaszát!
jan. 16. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!