Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meddig tabu a haver/barát exe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tabu a haver/barát exe?

Figyelt kérdés
Egy év szakítás után fájni fog a dobott félnek, hogy összejöttem az exével? Nagyon jó viszonyt ápolok mindkét sráccal és szinte biztos vagyok abban, hogy ezzel meg fogom bántani..
jan. 16. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a srácoknak kell megbeszélnie. Nekem volt olyan, hogy együtt voltam fél évig egy csajjal, de egyáltalán nem volt igazán jó ez a kapcsolat. Elmondtam haveromnak, hogy ez meg ez van, szakítunk a csajjal. Rá kb. 3 hónapra mondta, hogy bepróbálkozik a csajnál. Mondtam neki, ahogy szeretnéd, azóta együtt vannak 4 éve és szeretik egymást. Ha szerelmes lennék még a csajba, akkor nyílván zavarna a dolog, de így inkább örültem, hogy lett csaja a haveromnak
jan. 16. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ szerintem, hogy milyen körülmények között szakítottak. Ha normálisan le tudták zárni egymás között a dolgot, akkor szerintem nem para a helyzet, de ha maradt tüske (esetleg érzelem) bármelyik félben, akkor lehetnek gondok belőle.
jan. 16. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már szakítottak, főleg ennyi ideje, akkor nem kéne, hogy baj legyen értelmes emberek között. Hogy ki mennyire értelmes, az más kérdés.
jan. 16. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Anno amikor szakítottam az első sráccal akibe tényleg szerelmes voltam, másnap összejött a “legjobb barátommal”, úgy hogy a szakítás napján még neki sírtam ki a lelkem hogy ki akarok vele békülni, így elégé szarul esett a dolog. Amíg együtt voltunk is éreztem hogy a barátomnak bejön a párom és próbál ráhajtani, de párom mindig azt mondta hogy neki amúgyse az esete. Ha nem ilyenek lettek volna a körülmények és eltelt volna egy kis idő, hogy rendesen le tudjam zárni magamban a dolgot akkor nem zavart volna hogyha összejönnek. Az egyetlen ami akkor boldoggá tett hogy egy hét után szétmentek és mindkettő megpróbálta visszakönyörögni magát de azóta se beszéltem egyikkel se.
jan. 16. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy hogy a haverod dobta, vagy őt dobták.
jan. 16. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ilyen perma dolog. Annyi más ember van még a világban.
jan. 16. 13:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Régi barátom “D” dobta “M”-et, akivel én a kapcsolatuk óta szintén mondhatni baráti viszonyba kerültem. “D” azért dobta “M”-et, mert nem volt belé szerelmes, “M” viszont nagyon is az volt.. Mivel manapság is szoktunk együtt lógni “M”-mel ezért tudom, hogy nehezen ment neki a továbblépés. Szóval igen is maradt benne tüske “D” iránt.

4-es nagyon sajnálom, hogy így jártál! Biztos nehéz volt feldolgozni.

Köszi, hogy elmesélted és jogosan voltál kiakadva. A mi helyzetünk másabb. Sohase tekintettem “D”-re férfiként, az, hogy ez most változott az nem akaratlagos volt. Még nekem is nehéz felfognom, hogy ennyire megváltozott a hozzáállásom..

Mindenkinek köszi a válaszát!

jan. 16. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!