Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha belémzúgott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha belémzúgott a szexhaver?

Figyelt kérdés
Pedig csak szexre talizunk semmi több. Mindig ugyanaz. Jön, orálisan kielégít és már lépünk is. Nem értem mi miatt alakul ki több, hisz dumálni se szoktunk.
2024. jan. 10. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A passzívak jobban fogékonyak a kötődésre ha jól tapasztaltam.
2024. jan. 10. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tole kerdezd meg
2024. jan. 10. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
vannak emberek, akiknél kialakul egy idő után valamilyen szintű érzelmi kötődés. Én se tudnék kizárólag szexkapcsolatba belemenni. Tehát vagy hagyod, hogy több legyen, vagy abbahagyjátok az egészet, mert neki nem lesz már olyan.
2024. jan. 10. 14:16
 4/10 steven95 ***** válasza:
91%
Teljesen természetes módon közlöd vele, hogy "Úgy érzékelem hogy belém zúgtál, de én beléd nem, én azt szeretem hogy jövök és lecumizol, és ez a jövőben is csak ennyi lenne, ha ezt nem fogadod el, hagyjuk abba"
2024. jan. 10. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Hagyd rá. Majd elmúlik.
2024. jan. 10. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha zavar, meg nem akarsz többet, akkor cseréld le. Nem szép, de talán neki is jobb.

(Nekem pl. tetszene ez a szerep, hogy csak lecumizom a partnert aztán megyünk tovább, de mondjuk nem is vagyok az a másikba belezúgós fajta.)

2024. jan. 10. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele, hogy neked csak ennyi kell továbra is. Többet Te nem tudsz adni neki.

Amúgy én örülnék ha lenne egy ilyen aktív partnerem akivel ennyire találkozunk.

2024. jan. 10. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Legalább neked kinéz valami érzelem,vagy kapcsolat.

Persze, lehet hogy azért,mert nem akartad, nem érdekelt.Mégis lett,illetve lehet :)

Akik pedig szeretnének barátot,vagy társat, érzelmeket - azok egy nagy lóf.t kapnak az élettől :/

2024. jan. 10. 16:10
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Adj neki egy esélyt.
2024. jan. 10. 21:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem ő úgy nem jön be. Csak szexre. Nem akarom becsapni de megbántani se. Szerencsére azóta nem találkoztunk mert vidéken van. Hátha elmúlik.
2024. febr. 2. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!