Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok idősebb meleg pasinak miért teljesen más az ismerkedési stílusa?
Nem akarok általánosítani, de sok ilyen oldalon/appon ez a tapasztalatom. Fiatalabb sracokrol azt gondoljak, hogy mindenkinek egy idosebb pasas kell. Gyakran hazassagban vannak, es titokban uzengetnek fiatalabb fiuknak. A tarsadalmi elvarasok, mas szokasok ennyire kioltek a tisztesseges ismerkedest egyesekbol?
Persze akinek nem inge, ne vegye magara. A fiatalabbaknal meg a ghosting a jellemzobb.
Ki kérem magamnak!
45éves vagyok
És a 18-25éves kisfiúk engem zaklatnak apa fia szexel.napi szinten
Akkor hogy is van ez, kérdező?
Az egy dolog. De egyeseknek olyan egójuk van. Ha udvariasan elutasítod rögtön megsértődik és elkezdi küldözgetni milyen holmija van (autó, TV, stb) és hogy "neked mikor lesz ilyen". Tesó. Egy képet láttál a testemről. Ennyi alapján lakhatok egy lyukban a falban és egy luxus magán yacht-on is. Illetve a kettő között bárhol. Örülök hogy összejött egy autó így idős korodra, de leszarom a 2018-as skodádat és a 400 ezres TV-det. Ha leszoplak hatszor se lesz nekem attól több vagy kevesebb. Ha ezzel érvelsz, keress olyat akit érdekel. Bérelj fel egy prostit vagy valami. Őket érdekli mennyi van a zsebedben.
Volt olyan aki égig dicsért az első üzenetében. Majd megírtam hogy köszönöm de nem érdekel a közeledése. Az meg megírta hogy de neki 3 diplomája van és amúgy se rúghatok nála labdába mert nála az intelligencia számít és örülnöm kellett volna hogy legalább az esélyt megadta. Én meg így... oké. Grat. Kekszet postán kéred?
Komolyan tavaly ilyenkor azt hittem a csajok hülyék a társkeresőn. De 3 hónap grindr és kezdem nagyon is érteni őket. Mindenki megkergült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!