Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok, ez nálatok kizáró ok?
Egyáltalán nem igénylem. Sokkal nagyobb élvezet nekem ha az aktív a számba élvez, vagy jól megdug.
Míg egyik partnerem sem elégített ki.
21 f
13as vagyok. Bocsi ez kicsit félre érthető lett.
Szóval még egyik partneremtől sem kértem viszonzást. Mert nekem mindentől izgatóbb az aktív farka.
Kérdező, vannak bőven, akik nemhogy ezt nem akarnak, de ámblokk a nemi szerv se tartozik hozzá a szexualitásukhoz. Ezer más témára is lehet izgulni. Csak az ilyenek már régóta rá se néznek az efféle oldalakra...
Akinek van elszántsága bátran nyisson valamiféle ismerkedőcsoportot alternatív emberek számára. 30 éve sima 6uzikról is azt hitték, hogy olyan nincs... Ma meg van ez a 6uziréteg, aki azt hiszi, meg azt akarja, minden 6uzinak minden a testnedvek meg a szaros nyílás körül forogjon. Aki meg kicsit is más, az bújjon el valahová lappangani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!