Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valaki viszonzás nélkül, csak kapni szeretné az orált? Akár fizetne is érte?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, hogy valaki leszopjon, de semmiképpen sem szeretném viszonozni. Ez az érzés miért alakulhat ki? Nagyon bunkó vagyok, hogy viszonozni nem szeretném, csak kapni az orált?2024. jan. 4. 21:28
1/10 anonim válasza:
Én már fizettem érte és csak én szoptam
2/10 anonim válasza:
Aki leszop téged azt élvezi, hogy csinálhatja.
Nem vagy bunkó, nem kell a szexet túlgondolni. A lényeg, hogy az élvezet kölcsönös, mindenki jól jár.
3/10 anonim válasza:
Ez azért van, mert valószínűleg se biszex, se meleg nem vagy. Csak azt szeretnéd, hogy vki már leszopjon... Ugye?
4/10 anonim válasza:
Van ilyen passzív akinek ez elég.
Nekem is volt ilyen, hogy csak én szoptam le a partnert és utánna nem volt viszonzás. Jó volt.
Csak most nincs ilyen.
6/10 anonim válasza:
Kérdező, ez nem bunkóság, hanem ez az egyik szerep, orálban. Valaki csak szopni szeret, valaki csak szopatni, és van, aki is-is.
Én imádok szopni biszex pasiként, akár viszonzás nélkül is, és keresek partnert ismét, csak valahogy itt túl sokan laknak a keleti országrészben, akik biszex férfiak, én viszont nyugati részen... Talán a melegek között több lakik erre...?
7/10 anonim válasza:
Nekem ilyenek voltak eddigi partnereim, hogy csak én csináltam nekik, viszonzás nélkül. Ezt beszéltük meg, ez volt jó mindkettőnknek, nem gondoltuk túl. 22f
8/10 anonim válasza:
Nekem fizettek már érte.
Viszonoznom sem kellett.
Csak hagytam magam.
9/10 anonim válasza:
Sok passzív srácnak az az öröm és élvezet, hogy orálisan kielégítheti a partnerét. Így kölcsönös az örömszerzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!